bu ilanda ki kartı satıyorum sizce çok mu fiyat koymuşum 8k da falan bitirmek istiyorum yükselttim kartı
8k bile çok kanka rx 6600 diyorsunbu ilanda ki kartı satıyorum sizce çok mu fiyat koymuşum 8k da falan bitirmek istiyorum yükselttim kartı
kaça gider bir bilgin var mı peki çoğunluğu 8 9 koymuş diye bende koydum8k bile çok kanka rx 6600 diyorsun![]()
Hızlı satılsın istiyorsan 6000-6500 civarı , sabırım var diyorsan 7k yok 8k çok fazla rx6600 için.kaça gider bir bilgin var mı peki çoğunluğu 8 9 koymuş diye bende koydum
okey sağolasın bir fiyat güncellim o zamanHızlı satılsın istiyorsan 6000-6500 civarı , sabırım var diyorsan 7k yok 8k çok fazla rx6600 için.
Bence 7k ya koy zaten millet 8-9k ya koyuyor kafayı yemişler 7k bile hızlı satılır boşuna para da kaybetme şimdi.okey sağolasın bir fiyat güncellim o zaman
3 fanlı bir de avantajı var o yüzden yine hızlı satılacaktır.Bence 7k ya koy zaten millet 8-9k ya koyuyor kafayı yemişler 7k bile hızlı satılır boşuna para da kaybetme şimdi.
8 olarak düzenledim hayırlısı artık2 ay önce alınıp kullanılmamış garantili 0 ayarında rx 7600 1 yıl dan fazla garantili ekran kartını 8250 tl ye bırakmıştım kanka piyasası da 8500 9000 falandı
pazarlıkla minimum 7k ya kadar düş zarar etmezsin8 olarak düzenledim hayırlısı artık
aynı karttan 2 tane var sahibinden de biri 12 biri 10 ama işte çok da takmıyor insanlar marka veya fan sayısınıyani bana kalırsa piyasasına bak 1k falan aşağısana koy 1k ya falan bakma hem onun işi görülsün hem senin hemde hızlı satılır direkt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pazarlıkla minimum 7k ya kadar düş zarar etmezsin
yani hocam kartınız tertemiz görünüyor umarım istediğiniz fiyata satarsınız her malın alıcısı varaynı karttan 2 tane var sahibinden de biri 12 biri 10 ama işte çok da takmıyor insanlar marka veya fan sayısını
doğru diyorsun hocam her malın alıcısı vardır sadece cs valo lol oynanıyor gow ve rdr oynandı 2 sene önce o kadar başka bişey de yapılmadı ki hep bakımını yaparım kasanın tozunu alırım cihaz temiz duruyor o yüzden bana da bi sorun çıkarmadı bu sürede insanlar çok kötülüyordu amayani hocam kartınız tertemiz görünüyor umarım istediğiniz fiyata satarsınız her malın alıcısı var