PremierLieg
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
pc için bakıyorum konsolum yok tahminimcede olmayacak genelde ets ve asetto için bakıyorum
pc için bakıyorum konsolum yok tahminimcede olmayacak genelde ets ve asetto için bakıyorum
dicem de hepsini stoğu bitmiş lapc için bakıyorum konsolum yok tahminimcede olmayacak genelde ets ve asetto için bakıyorum
![]()
PXN VD4 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti
Orijinal oyun verileri gerçek dünyadaki sürüş fiziklerini taklit eder; acemilerden profesyonellere kadar herkese gerçekçi bir yarış hissi verir.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
veya bunu al ama üsttekini alırsan ekstra debriyaja vs bütçe kalır ufaktan![]()
PXN VD6 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti
Çok çekirdekli işlemci, algılanan gecikme süresi sıfır olan gerçek zamanlı fizik hesaplamaları mümkün kılarak kesintisiz sürüş deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
dicem de hepsini stoğu bitmiş la![]()
Moza R5 ise olur ama R3 ise onun kronik bazı sorunları var. PXN VD4 ondan çok daha iyi.hocam 2.el moza iyi midir? arkadaşlar önerdi
Stok var ya sen nerden bakıyosun![]()
PXN VD4 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti
Orijinal oyun verileri gerçek dünyadaki sürüş fiziklerini taklit eder; acemilerden profesyonellere kadar herkese gerçekçi bir yarış hissi verir.www.gaming.gen.tr
veya bunu al ama üsttekini alırsan ekstra debriyaja vs bütçe kalır ufaktan![]()
PXN VD6 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti
Çok çekirdekli işlemci, algılanan gecikme süresi sıfır olan gerçek zamanlı fizik hesaplamaları mümkün kılarak kesintisiz sürüş deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
dicem de hepsini stoğu bitmiş la![]()
Bunlar Direct Drive modeller o yüzden yanında vites gelmez. Oyuncak değil bunlar. Sizin attığınız model oyuncak statüsünde paranıza yazık olur.vitesi de var mı ayrı olarak bu modelin
https://www.gaming.gen.tr/urun/868778/pxn-v9-gen2-pc-xbox-one-series-ps4-uyumlu-direksiyon-seti/ bu nasıl arkadaşlar iyi mi sizce
eyvallah bilgilendirme için sağ olun attığınız direksiyon kalite olarak baya iyi mi şuan f/p açısındanMoza R5 ise olur ama R3 ise onun kronik bazı sorunları var. PXN VD4 ondan çok daha iyi.
Stok var ya sen nerden bakıyosun
Bunlar Direct Drive modeller o yüzden yanında vites gelmez. Oyuncak değil bunlar. Sizin attığınız model oyuncak statüsünde paranıza yazık olur.
viteslerde pedal da yok kanka onu diyorumMoza R5 ise olur ama R3 ise onun kronik bazı sorunları var. PXN VD4 ondan çok daha iyi.
Stok var ya sen nerden bakıyosun
Bunlar Direct Drive modeller o yüzden yanında vites gelmez. Oyuncak değil bunlar. Sizin attığınız model oyuncak statüsünde paranıza yazık olur.
MOZA da iyidir ama ona eklenti almaya kalktığında çok tuzlu debriyaj pedalı olsun vitesi olsunhocam 2.el moza iyi midir? arkadaşlar önerdi
Evet sana stoklar bitecek demiştim. Vitese debriyaja ihtiyacı olan önce onları alsın sonra seti alırviteslerde pedal da yok kanka onu diyorum
MOZA da iyidir ama ona eklenti almaya kalktığında çok tuzlu debriyaj pedalı olsun vitesi olsun
valla kanka ben 5070 aldım ya set yerine güzel paraya denk geldi dfıosfghjfgjEvet sana stoklar bitecek demiştim. Vitese debriyaja ihtiyacı olan önce onları alsın sonra seti alırmillet debriyajla vitesi yiyor sanki onlar olmadan kullanılmıyor bu direksiyonlar
![]()
Bu saatten sonra anca G29 alırsın o zamanvalla kanka ben 5070 aldım ya set yerine güzel paraya denk geldi dfıosfghjfgj
Aman aman Joystick ile idare ediyorum oda sarıyor fghljsfghjBu saatten sonra anca G29 alırsın o zaman![]()
https://www.trendyol.com/logitech/g...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme yılların eskitmediği direksiyon seti ets ve assetto için harikadır force feed back tepkimesi çok iyi özellikle bence bu fiyata en iyisipc için bakıyorum konsolum yok tahminimcede olmayacak genelde ets ve asetto için bakıyorum