shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,159
Plaitum PSU stok mu yok pahalı çözemedim 2 ci elide yok yeni model platium birde aşırı pahalı alamadıkCorsair psu larında indirime denk geldiniz mi hiç?
Plaitum PSU stok mu yok pahalı çözemedim 2 ci elide yok yeni model platium birde aşırı pahalı alamadıkCorsair psu larında indirime denk geldiniz mi hiç?
Görebileceğin bütün markalar alınır (evet rampage bile) sadece fiyat ve performans önemli.Gecen forumda biri gigabyte alinmaz diyordu alinmazmi gercekten
rampage Geçen yanmıştı amaGörebileceğin bütün markalar alınır (evet rampage bile) sadece fiyat ve performans önemli.
D , D+ modelleri oluyor bazıları onlar alınabilir mesela uygun fiyata bulunursarampage Geçen yanmıştı ama
Alınır, tek bir serinin 2020 ve 2021’de üretilen şarjlarında patlama sorunu oldu ve onlar da toplatıldı. O sorundan sonra da ben hiç patlama vs gibi bir şey duymadımGecen forumda biri gigabyte alinmaz diyordu alinmazmi gercekten
Hocam sistemimi kuralı 2-3 gün oldu henüz çok test edemedim ama şimdilik sorun yok. ATX 3.1 olarak geldimemnun musun hocam 1 hafta olmuş alalı. ne diyorsun alınır mı ?