Çözüldü✓ Sizce Intel 270K Plus Alınır mı?

sezo33

80+
Reaksiyon skoru
156
beyler yıllardır dostluğumu sürdürdüğüm arkadaşım var o kendine yeni sistem almak istiyor ekran kartı rtx 5080 olacak 2K oynuyor sizce 9800x3D mi alsın 270K plus alıp rahatlasın mı

Arkadaşımın bilgisayardan tek beklentisi oyun oynamaksa 9800x3d. Profesyonel amaçlar için de kullanacaksa 270K plus

Arkadaşımın bilgisayardan tek beklentisi oyun oynamaksa 9800x3d. Profesyonel amaçlar için de kullanacaksa 270K plus
valla hocam genelde oyun oynuyor ama windows programları altta çalıştığı için ve discord filan derken onlar altta açık tutuyor hep ve genel olarak google'de sekmeler açıp takılmayı seviyor oyunlar oynarken müzik açıp chill takılıyor oynadığı oyunlar fps olarak pubg var cs2 var valo var apex var hikayelilerde rdr2 cyberpunk var yani kısaca var da var 2K oynayacağı için 9800x3D almasına değermi 270K plus çok daha mantıklı geldi bize çekirdeği olsun her şeyi olsun ama emin olamadık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou @kevx siz ne demek istersiniz hocalarım ?

@kyemre058 @AMYG @SyFox

Son düzenleme:
valla hocam genelde oyun oynuyor ama windows programları altta çalıştığı için ve discord filan derken onlar altta açık tutuyor hep ve genel olarak google'de sekmeler açıp takılmayı seviyor oyunlar oynarken müzik açıp chill takılıyor oynadığı oyunlar fps olarak pubg var cs2 var valo var apex var hikayelilerde rdr2 cyberpunk var yani kısaca var da var 2K oynayacağı için 9800x3D almasına değermi 270K plus çok daha mantıklı geldi bize çekirdeği olsun her şeyi olsun ama emin olamadık

@RevDeisDou @kevx siz ne demek istersiniz hocalarım ?

@kyemre058 @AMYG @SyFox
Her türlü 9800x3D hocam

İlla 2k oynayacksa 7800x3d 5070 - 5070 ti (nvidia tercihindn ötürü) fiyat fayda açısından yeterli. çekirdeği çitlemeyecekseniz prof iş yapmayacaksanız sekme falan hikaye.

Her türlü 9800x3D hocam
neden mesela
bu videoları izledim de 270K plus bazı oyunlarda geçiyor gibi geldi Emre hocam yani benim için sorun yok fakat arkadaşım fazladan 9800x3D işlemcisine para vermek istemiyor ama kesin değerse oha dedirtecekse performansı veririm diyor ama 270K plustan çok memnun kaldı bir sürü video izlemiş :D
@AMYG @kyemre058

540 fps ile 360 fps arasındaki farkı görüyorsa 9800x3d alsın birde monitör fiyatlarına baksın 🥲
neden mesela
bu videoları izledim de 270K plus bazı oyunlarda geçiyor gibi geldi Emre hocam yani benim için sorun yok fakat arkadaşım fazladan 9800x3D işlemcisine para vermek istemiyor ama kesin değerse oha dedirtecekse performansı veririm diyor ama 270K plustan çok memnun kaldı bir sürü video izlemiş :D
@AMYG @kyemre058

Kimse monitör darboğazını önemsemiyor ama monitör vermiyorsa kasa napsın 😅

540 fps ile 360 fps arasındaki farkı görüyorsa 9800x3d alsın birde monitör fiyatlarına baksın 🥲
hocam diyelim ki 270K plus aldı anakart olarakta z890 msi tomahawk aldı ramleri g skill z5 neo 64gb 6000mhz cl30 tak-çalıştır olur mu ?

Kimse monitör darboğazını önemsemiyor ama monitör vermiyorsa kasa napsın 😅
monitör 360hz düşünüyo hocam

270k plus ultra 15k fiyatlarına düşse öneririmde şu fiyat haliyle 9800x3d

hocam diyelim ki 270K plus aldı anakart olarakta z890 msi tomahawk aldı ramleri g skill z5 neo 64gb 6000mhz cl30 tak-çalıştır olur mu ?

monitör 360hz düşünüyo hocam
Hocam mevzu %1lowlar. 9800x3D herşeyiyle tam bir oyun işlemcisi. Render yoksa işin içinde intel almanın mantığı yok. Oyunlarda zayıf kalıyor özellikle cpu bazlı oyunlarda

270k plus ultra 15k fiyatlarına düşse öneririmde şu fiyat haliyle 9800x3d
keşke düşse hocam bekle dicem fiyatların düşmesini ama trde yaşıyoruz çocuğun hakkınada girmek istemiyorum beklemek daha zararlı ülkede tuhaf

9800x3d ye göre diyorum tabii ki

Hocam mevzu %1lowlar. 9800x3D herşeyiyle tam bir oyun işlemcisi. Render yoksa işin içinde intel almanın mantığı yok. Oyunlarda zayıf kalıyor özellikle cpu bazlı oyunlarda
hocam böyle testler doğru mu hep aynı fpsler görüyoruz incelediğimizde beyin yakıyor böyle testler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,102
Üyeler
194,138
Son üye
Enes_gdm
Geri