hocam pc yerı gelıcek 1 2 gun boyunca full acık kalıcak iş görür mü o süreçte deRahat
Kasa içi havalandırmanla alakalı o biraz.hocam pc yerı gelıcek 1 2 gun boyunca full acık kalıcak iş görür mü o süreçte de
rgb /argb sogutucularda hem cpu fan soketine takacak pini iceren kablo hem de led aydinlatma icin ayri kablo olur, o da anakartin argb /rgb soketine takilir sadece onu cikarip cpu fana takili kabloyu birakirsiniz ledsiz calismasi lazim.Uzun zamandır kullanıyorum tek eksi yani ışıklarının kapanmaması kapatabilen varsa hangi kabloyu kesmemi söylerse sevinirim.
Eski bilgisayara alabilirim i5 4.nesile uyumlumudurSepette ANNEMBEĞENİR kuponunu kullanın. Son 6 ayın en düşük fiyatında. Satıcı Hepsiburada'nın kendisi.
4 bakır boru, 12CM tek fan ile geliyor. Resimdeki soketlerin hepsini destekliyor. Ryzen 5 5600 veya 7500F ayarında işlemcileri soğutmaya yeter.
Link: https://app.hb.biz/lfsQSiARxvlc
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fixed RGB bu. Sadece CPU Fan soketine kablo takılıyor.rgb /argb sogutucularda hem cpu fan soketine takacak pini iceren kablo hem de led aydinlatma icin ayri kablo olur, o da anakartin argb /rgb soketine takilir sadece onu cikarip cpu fana takili kabloyu birakirsiniz ledsiz calismasi lazim.
him o zaman riske girmemek icin uzerindeki fani degistirmeniz lazim. Bu yonu kotu olmus, gucu kessen sogutma performansi duser, en garatnisi fani degistirmek, yazilimla kontrol de yok sanirim.Fixed RGB bu. Sadece CPU Fan soketine kablo takılıyor.
f1 5 turluk kesmiyor en azından kariyer sezonunda bunun bi üstü olan 14--17 turluk yapsan daha güzel olur pit stopta oluyor hem . sadece extra 15 dk alıyor ama değiyor . Diğer sürücü zorluğunuda 70-80 civarı yap süper olur. niye bunları dedim bende bilmiyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
5600 ile kullanıyorum. Kasa ve Fan acayip tozlu ve termal macun eskidi, kurudu yani (Arctic MX4 kullanıyorum) düzenli bakım yapan birisi iseniz bir kaç derece çıkabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
5600 ile kullanıyorum. Kasa ve Fan acayip tozlu ve termal macun eskidi, kurudu yani (Arctic MX4 kullanıyorum) düzenli bakım yapan birisi iseniz bir kaç derece çıkabilirsiniz.
Geçen sonbaharda 350TL ye almışım kampanyalar dahil, çok da ucuz değil ama lazımsa alın iş yapar.Sepette ANNEMBEĞENİR kuponunu kullanın. Son 6 ayın en düşük fiyatında. Satıcı Hepsiburada'nın kendisi.
4 bakır boru, 12CM tek fan ile geliyor. Resimdeki soketlerin hepsini destekliyor. Ryzen 5 5600 veya 7500F ayarında işlemcileri soğutmaya yeter.
Link: https://app.hb.biz/lfsQSiARxvlc
Alıntıyı görüntüle