❌İndirim Bitti! Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu 649₺

1777988179659.webp
1777988185722.webp

1777988190908.webp

1777988228150.webp

1777988235862.webp

1777988244191.webp

5600 ile kullanıyorum. Kasa ve Fan acayip tozlu ve termal macun eskidi, kurudu yani (Arctic MX4 kullanıyorum) düzenli bakım yapan birisi iseniz bir kaç derece çıkabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Uzun zamandır kullanıyorum tek eksi yani ışıklarının kapanmaması kapatabilen varsa hangi kabloyu kesmemi söylerse sevinirim.

Uzun zamandır kullanıyorum tek eksi yani ışıklarının kapanmaması kapatabilen varsa hangi kabloyu kesmemi söylerse sevinirim.
rgb /argb sogutucularda hem cpu fan soketine takacak pini iceren kablo hem de led aydinlatma icin ayri kablo olur, o da anakartin argb /rgb soketine takilir sadece onu cikarip cpu fana takili kabloyu birakirsiniz ledsiz calismasi lazim.

rgb /argb sogutucularda hem cpu fan soketine takacak pini iceren kablo hem de led aydinlatma icin ayri kablo olur, o da anakartin argb /rgb soketine takilir sadece onu cikarip cpu fana takili kabloyu birakirsiniz ledsiz calismasi lazim.
Fixed RGB bu. Sadece CPU Fan soketine kablo takılıyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

5600 ile kullanıyorum. Kasa ve Fan acayip tozlu ve termal macun eskidi, kurudu yani (Arctic MX4 kullanıyorum) düzenli bakım yapan birisi iseniz bir kaç derece çıkabilirsiniz.
f1 5 turluk kesmiyor en azından kariyer sezonunda bunun bi üstü olan 14--17 turluk yapsan daha güzel olur pit stopta oluyor hem . sadece extra 15 dk alıyor ama değiyor . Diğer sürücü zorluğunuda 70-80 civarı yap süper olur. niye bunları dedim bende bilmiyorum :kedi: :kedi:

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Rehberimde bulunuyor. Alınabilecek en f/p kule tipi soğutuculardan biri bırakın 5600'ü , 7500f ve 9700x hatta 7800x3d bile soğutabilir optimizasyon ile.

Son düzenleme:
Sepette ANNEMBEĞENİR kuponunu kullanın. Son 6 ayın en düşük fiyatında. Satıcı Hepsiburada'nın kendisi.

4 bakır boru, 12CM tek fan ile geliyor. Resimdeki soketlerin hepsini destekliyor. Ryzen 5 5600 veya 7500F ayarında işlemcileri soğutmaya yeter.

Link: https://app.hb.biz/lfsQSiARxvlc

Alıntıyı görüntüle
Geçen sonbaharda 350TL ye almışım kampanyalar dahil, çok da ucuz değil ama lazımsa alın iş yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,577
Üyeler
194,460
Son üye
Dilbaz
Geri