ironLeppu
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
cpu yazan kabloyu ve ondan cıkan kabloları takabılırsınMerhaba cpu güç kablosunun 2 tanesini takmam şart mı? Ya da faydası var mı? B650 ile oem paket almıştım tek kablo takılıydı. Resimde gösterdiğim kablo takılabilir mi?
Oc yapmayacaksan gerek yok. Keyfin istiyorsa yinede takabilirsin ama gerek yok.Merhaba cpu güç kablosunun 2 tanesini takmam şart mı? Ya da faydası var mı? B650 ile oem paket almıştım tek kablo takılıydı. Resimde gösterdiğim kablo takılabilir mi?
zaten neredeyse birleşikler tak gitsin işlemcin yüksek güç çektiğinde kapanma ihtimalini azaltır. Sonuçta ekstra 8 ping güç beslemesiMerhaba cpu güç kablosunun 2 tanesini takmam şart mı? Ya da faydası var mı? B650 ile oem paket almıştım tek kablo takılıydı. Resimde gösterdiğim kablo takılabilir mi?
Kablo varsa tak yoksa gerek yok, o resimdekiler ekran kartı kablosu bu arada onları takmaya çalışma.Merhaba cpu güç kablosunun 2 tanesini takmam şart mı? Ya da faydası var mı? B650 ile oem paket almıştım tek kablo takılıydı. Resimde gösterdiğim kablo takılabilir mi?
m.n11.com