50K BÜTÇEYE PC ÖNERİNİZ VARMI

kaan6262

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
50000
50k bütçem var gta6 için alıcam bilgisayarı sizce bilgisayarmı alim ps5 standart edition 2 kol mu bilgisayar için önerileriniz varmı 9 taksitle almak istiyorum ? Peşin fiyatına 9 taksit

Oem pc mi düşünüyorsnuz parçaları tek tek almayı mı? Geçen gün arkadaşla oturup tek tek 2k giriş bir sistem bakalım dediğimizde de zaten 50-55 civarına gelmişti sistem

Oem pc mi düşünüyorsnuz parçaları tek tek almayı mı? Geçen gün arkadaşla oturup tek tek 2k giriş bir sistem bakalım dediğimizde de zaten 50-55 civarına gelmişti sistem
Oem pc reisim 6-9 peşin fiyatına taksit olsun ama ekran kartıda 5060ti veya 9060xt 16gb olsun 8gb ekran kartına o kadar para vermem

50k bütçem var gta6 için alıcam bilgisayarı sizce bilgisayarmı alim ps5 standart edition 2 kol mu bilgisayar için önerileriniz varmı 9 taksitle almak istiyorum ? Peşin fiyatına 9 taksit
hocam gta 6 ilk önce playstationa çıkacak pc ye 1 yıl sonra gelecek deniyor sadece gta için alıyorsan söyleyeyim

Enucuzsistem.com üzerinden bakabilirsin hocam

Hepsiburada üzerinde 9 taksit 16gb ekran kartlı sistemler mevcut oem pc diye aratıp keyfinize göre gözünüze güzel geleni de alabilirsiniz

hocam gta 6 ilk önce playstationa çıkacak pc ye 1 yıl sonra gelecek deniyor sadece gta için alıyorsan söyleyeyim
Reisim beklerim sorun yok başka oyunlarda takılırım zaten çalışıyorum ara sıra pc yi açıyorum gta 6 yı örnek vermek amaçlı dedim sonuçta sağlam bi sistem isticek akıcı oynamak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enucuzsistem.com üzerinden bakabilirsin hocam
Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum yorumlara fln bakıyorum video izliyorum ama çoğu bana uygun sistemlerin ana kartı kötü oluyor asus 620 ana kart var çoşunda bazıları diyor ram girişi az bazıları diyor psu sorunu felan gram anlamadım nasıl yapim nasıl edim

Hazır sistemlerin psularını kötü koyuyorlar anakarti da a620 koyuyorlar ucuz olsun diye . Psu D+ veya C bir sistem alsan yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,939
Üyeler
194,744
Son üye
hakanyrln
Geri