🔥İndirim VATAN RTX 5080 PARAF 5000 KAMPANYASI İLE 58.400 TL

Paraf aldık, 5080 inno zaten vardı. İşlemci ve ram kaldı ama o da diğer sitelere göre vatan hala pahalı kalıyor. Napacaz şimdi 20 bine 5bin veriyor diye pahalı parçayı vatandan mı alıyım?
usta brn sadece 5080 için konuşuyorum ki denk getirebilirsen diğer parçaları da ucuza yakalayabiliyorsun .

yüzdelik düştüğü için 5080 ler güzel düşüyor 5070ti ler gene akakçeden bakın öyle fiyat farkı yok

80k 5080 bakıyordum bu fiyata iyi ama paraf sıkıntı

Paraf aldık, 5080 inno zaten vardı. İşlemci ve ram kaldı ama o da diğer sitelere göre vatan hala pahalı kalıyor. Napacaz şimdi 20 bine 5bin veriyor diye pahalı parçayı vatandan mı alıyım?

Bütçe x3d'ye yetmiyorsa bu modele kupon denk getirip 9 taksit almaya çalışın. Vatan absürt pahalı satıyor.

Ram konusunda da Vatan belki beklenebilir iki aydır iyi fiyatlara ram satıyorlar ama indirim olsa bile satın almak çok zor. Stoklar çok hızlı tükeniyor.

Adamlar "Anneler Günü" ayağına 5080'leri elden çıkarma kampanyası yaptı valla büyük ticari zeka. Herkes 60K altına düşmesini bekliyordu, dolaylı yoldan bunu sağladılar.
Bende almayı düşünüyorum. Bu hafta ya da diğer hafta alıcam. Büyük ihtimal. Anneler günü bitmeden almalı mıyım? Yoksa 2 hafta sonra da düzgün indirim olabilri mi?

Yahu sanki herkeste paraf var gibi konuya bak.

Bende konu açacam ''RTX5080 BEDAVAAAAA (ÇALARSANIZ)''

Yahu sanki herkeste paraf var gibi konuya bak.

Bende konu açacam ''RTX5080 BEDAVAAAAA (ÇALARSANIZ)''
Ağlayacaksan gel yanıma birlikte ağlayalım bizim parafımız yok diye başkaları kampanyadan yararlanmasın mı ? Konu seni ilgilendirmiyorsa mesaj atmana gerek yok.

60k konusunu bilmiyordum, bilgi için teşekkür ederim 🙏🏻

Bende almayı düşünüyorum. Bu hafta ya da diğer hafta alıcam. Büyük ihtimal. Anneler günü bitmeden almalı mıyım? Yoksa 2 hafta sonra da düzgün indirim olabilri mi?
11 mayıs son paraf dan yararlanmak için ama tabi vatanda gene %15 indirim yapar mı bilmem

Parafa birde 6 taksit yapıp parayıda para piyasası fonu gibi bir fona atarsanız ve her ay ordan çekip öderseniz 8-9k da ordan kar yaparsınız ölyece paraf kampanya + vatan kampanya + 6 takit fon yatırımı ile ortalama 48-49k filan oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,142
Üyeler
194,857
Son üye
Aqnbaba
Geri