180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Arkadaşlar konu saçma biliyorum ama kaç gündür aklıma takıldı kafam rahatlasın diye açtım bu konuyu. Ben 18 yaşındayım 2025 yazından beri bir kızla konusuyorum, ilk tanıstıgımızda yüzyüze tanışmıştık ama kızın yaşadığı yerden dolayı şuan uzak mesafe bir ilişki yaşıyoruz. Ben zaten çok ilişki yapan bir insan değilim, bu kızdan önce bir kızla konusmustum sadece konustugum kızları aileme söylemiyorum, hani şu kızla konusuyorum falan gibisinden anlatmıyorum neyse konuya geçeyim. Ben mart ayında kızın yanına gitmeye çalıştım yalan söyleyerek tabii ki çünkü ailem böyle birşeye asla izin vermeyeceğini bildiğim için mecbur yalan söyledim, yalanım şuydu arkadaşımla konsere gideceğim, konserden sonra arkadasımın evinde kalacağım. Aileme aynen bu şekilde anlattım onlarda tamam dedi. Sonra bende hemen bilet aldım kızın yaşadığı şehre gitmek için otobüsüm akşam 21.30 daydı sabah 6.30 da izmir otogarında olacaktım. Neyse annem beni 20.00 gibi aradı dedi ki oğlum ben baktım şuan aktif bir konser gözükmüyor sen bize yalan mı söylüyorsun gitmeni istemiyorum dedi. Bende tamam anne dedim İzmir biletimi iptal ettim. Eve geldim babam aldı beni karşısına konuştu neden yalan söyledin nereye gidicektin dedi bende baba arkadaşımla gezicektim onda kalmama izin vermezsiniz diye böyle bir yalan söyledim dedim. Bu da bi yalan aslında neyse ben geceleri telefondan youtube'den video açar öyle uyurum neyse uyuyakalmışım işte babamda şüphelenmiş ne işler çevirdiğimden gece telefonum açık kaldığı için kurcalamış telefonumu smslerden görmüş otobüs bileti iptal mesajını benimle 1 hafta konuşmadı o kızı bırakıcaksın dedi. Burda suçlu ben miyim?