AYT MATEMATİK Her sene çıkan konular neler kolay net artıracak konular

Cihat33

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar sınava az bir süre kaldı AYT matematikte sadece kümeler, mantık ve fonksiyon biliyorum kalan sürede matematik de en az bir 10 15 soru yapmak istiyorum bana kolay olan hemen net getirecek matematik konuları önerin bir de branş denemesi mi alayım yoksa soru bankası mı matematik içi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar sınava az bir süre kaldı AYT matematikte sadece kümeler, mantık ve fonksiyon biliyorum kalan sürede matematik de en az bir 10 15 soru yapmak istiyorum bana kolay olan hemen net getirecek matematik konuları önerin bir de branş denemesi mi alayım yoksa soru bankası mı matematik içi.
analitik geometri çalış en azından 3 soru çıkıyor ordan parabol mantık olarak hızlı öğrenecek konulardan hazır fonksiyonda biliyorsun hazır biraz süre var türev integral limit 3 lüsünden 9 10 soru çıkar zaman varsa bakarsın sayısal isen mattan çok fende hızlı net kazanırsın hemen hemen başlıca konuların formüllerini bilsen rahat net artırırsın

peki sb mı alayım yoksa direkt branş denemsi mi sence alayım ne önerirsin ?
soru bankası için zaman yetmez direk branş denemesi al yanlış yaptıklarını çözüm videolarını izleyerek eksiklerini tamamlamaya çalış bu 40 gün böyle yaparsan güzel verim alırsın iyi çalışmalar

İlk 10 soru, binom, diziler, çember, analitik geometri ve katı cisimler.

İlk 10 sorudan kopar koparabildiğin kadar, binom 1, diziler 1 bazen 2, çember 2, analitik geometri 3, katı cisimler 1 ya da 2.

Bence konu özelinde çalışmak hala büyük bir hata çünkü bu konulara çalışıp sınavda seni aşırı zorlamasına karşın çalıştığın konuları yapamama ihtimalin var ve diğer konuları da bilmediğin için kötü bir sonuç almana sebep olur. 40 gün kalmışken maalesef sana ümit veremem, fazla gecikmişsin. Branş denemesiyle konunun k'sini zor öğrenirsin. Hem bu sürede ne trigonometri ne logaritma ne limit ne türev ne integral ne permütasyon kombinasyon gibi kapsamlı ama aslında 2-3 soru bankasından pratiğini yaptığında net kazandıran konuları asla yetiştiremeyeceksin. Analitik geometri 3 dediğime bakma genelde 1'i gerçekten zor oluyor, o da en az 2 kitaplık bir pratik istiyor.

İlk 10 soru, binom, diziler, çember, analitik geometri ve katı cisimler.

İlk 10 sorudan kopar koparabildiğin kadar, binom 1, diziler 1 bazen 2, çember 2, analitik geometri 3, katı cisimler 1 ya da 2.

Bence konu özelinde çalışmak hala büyük bir hata çünkü bu konulara çalışıp sınavda seni aşırı zorlamasına karşın çalıştığın konuları yapamama ihtimalin var ve diğer konuları da bilmediğin için kötü bir sonuç almana sebep olur. 40 gün kalmışken maalesef sana ümit veremem, fazla gecikmişsin. Branş denemesiyle konunun k'sini zor öğrenirsin. Hem bu sürede ne trigonometri ne logaritma ne limit ne türev ne integral ne permütasyon kombinasyon gibi kapsamlı ama aslında 2-3 soru bankasından pratiğini yaptığında net kazandıran konuları asla yetiştiremeyeceksin. Analitik geometri 3 dediğime bakma genelde 1'i gerçekten zor oluyor, o da en az 2 kitaplık bir pratik istiyor.
teşekkür ederim, ben zaten öyle çok yapmayı düşünmüyorum dediğim gibi 10 15 tane yapsam yeter hangi konular kolay ve bağımsız onları sormuştum 40 günde ben de yapamayacağımı biliyorum

binom
pko
ilk 10
gerisi zor.

Türev integral toplam 8 soru banko ama kalan sürede halletmesi zor olur.
Çember, katı cisim ve analitik 2 haftada bitirilebilir buradan 6-7 soru çıkarabilirsin.
Logaritma ve diziler nispeten daha kolaydır ama zaman zaman zor sorular gelebilir. Burası da fazla zaman almaz. Burada 2 soru

temel trigo ,türev integral kesin çıkıyor

ilk 10 soruda olan sayı sorularında kesin net çıkarmak zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri