Öneri Sağlam Kayan Mousepad Önerisi

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
578
şimdi kullandıgımı 200 liarya aldım begenmedim belli bir süre sonra fare dönmüyor öncedende porge kullandım 2 senede altı eriyecek kadar dandik çıktı uzun yıllar gidecek sağlam kayan üstünde baskı olmasına gerek yok düz beyaz siyah gri de olabilir fp birtane olabilir

şimdi kullandıgımı 200 liarya aldım begenmedim belli bir süre sonra fare dönmüyor öncedende porge kullandım 2 senede altı eriyecek kadar dandik çıktı uzun yıllar gidecek sağlam kayan üstünde baskı olmasına gerek yok düz beyaz siyah gri de olabilir fp birtane olabilir
Bundan 6 sene falan önce mahalle bilgisayarcısından 20 liraya markasız, cs:go logolu bi mousepad almıştım hala yağ gibi akıyor.

Bu sıralarda klasse öneren çok görüyorum. Fena durmuyor.

Bundan 6 sene falan önce mahalle bilgisayarcısından 20 liraya markasız, cs:go logolu bi mousepad almıştım hala yağ gibi akıyor.

Bu sıralarda klasse öneren çok görüyorum. Fena durmuyor.
klasse dediğin gereksiz pahalı porge u da zamanında aldığımda anlata anlata bitirmemişlerdi 2 senede eridi yemem onları artık o kadar parada vermem 500 600 ideal 90x40 için

Bendeki markasız rastgele bi mousepad. Bilgisayarcıdan streç film gibi bir şeye sarılı vaziyette almıştım. Bu attığım muhtemelen daha kaliteli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığımı kullanmadım. Bu sıralarda çok öneriliyor diye attım sana.
porge ile pek farkı yokmuş

Geri