Kamera Ağırlıklı Telefon Önerileri

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,149
Dostlar selamlar, 20-30k civarında, kamera ağırlıklı bir telefon arıyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum ve kaliteli fotoğraflar çekmek istiyorum. 4 senelik kaçak Redmi Note 10S’ten kurtulmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Telefon bir ara tam 32 dakika boyunca kapanıp açıldı. Güç tuşu dokunmatiğe dönmüştü; en ufak temasta algılıyordu. Hatta 2 kere 112’yi arayacaktı, son anda durdurdum.

Bir de makro kamerası yok. Telefonu tahminimce 3-4k’ya almıştık, şu ana kadar 4.5k masraf yapıldı ve aldığım günden beri de güncelleme gelmedi. Beni uzun süre götürecek bir cihaz istiyorum. Mümkünse şu illet markadan da kurtulmak istiyorum.

S25 fe bütçe az daha artarsa.benşm şahsi düşüncem
S25 Ultraya çok yükseliyorum yurtdışı alacağım muhtemelen 26 ultrayla karşılaştırdım baya bir eksikleri var 25 ultraya göre kayda değer tek özellik privacy display oda o kadar fiyata değmez bakalım yapabilirsem 25 ultra yapamazsam 25fe veya artık bana neyi uygun görüp alırlarsa odur.

S25 fe bütçe az daha artarsa.benşm şahsi düşüncem
Hocam anlık karar ile S25Fe ye geçmeye karar verdim 33k fiyat varmış yakın zamanda indirime girer mi ki ayrıca arkadaşım 12 ay taksit olduğunu söyledi nerelerde var bu imkanlar

Hocam anlık karar ile S25Fe ye geçmeye karar verdim 33k fiyat varmış yakın zamanda indirime girer mi ki ayrıca arkadaşım 12 ay taksit olduğunu söyledi nerelerde var bu imkanlar
Telefonda 12 ay taksit imkanımı varmış 😯 hiç bilmiyorum hocam.

İnanın hiç bilmiyorum hocam bakmak lazım.
Teknosada da yok hiç yoktur o zaman en iyisi mediamarktta 9 taksit. Birde şarj için adaptör ne önerirsiniz hocam spigen 47w 2 portlu olanı düşünüyorum forumda bi ara popülerdi baya

Teknosada da yok hiç yoktur o zaman en iyisi mediamarktta 9 taksit. Birde şarj için adaptör ne önerirsiniz hocam spigen 47w 2 portlu olanı düşünüyorum forumda bi ara popülerdi baya
Hocam ben kendi telefonuma a56 samsung orjinal adaptörünü aldıydım 25 watt 1 saat gibi bi sürde fullüyo benimkini.spigen kullanmadığım için bir şey diyemicem.🙂

Hocam ben kendi telefonuma a56 samsung orjinal adaptörünü aldıydım 25 watt 1 saat gibi bi sürde fullüyo benimkini.spigen kullanmadığım için bir şey diyemicem.🙂
Anladım hocam öneri için teşekkürler tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri