Yunus_emre74
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Hocam 5070 lileri 60k ya satıyolardı. O çok pahalıBu Hazır Sistem fiyatına göre sizce nasıl alınabilirmi? Parçalar arasında pek bi uyumsuzluk yok gibi , peşin fiyata taksit olduğu için hazır alınmak isteniyor .
2 K için 5070 veya 5060 Tı yeterli mıdır sizce?Hocam 5070 lileri 60k ya satıyolardı. O çok pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olabilirmisiniz? Eğer hazır sistem vs biliyorsanız60K'ya bunun 2 mislini toplayabilirsin.
5060Ti 16GB 2k için yeter. 9060XT de yeter ama fiyatı pahalı. Bu iki kart arasında piyasada 7 8k fark var en az. 9060xt li bir OEM 52 53 den fazla olmamalı.2 K için 5070 veya 5060 Tı yeterli mıdır sizce?
Yardımcı olabilirmisiniz? Eğer hazır sistem vs biliyorsanız
5060Ti 16GB 2k için yeter. 9060XT de yeter ama fiyatı pahalı. Bu iki kart arasında piyasada 7 8k fark var en az. 9060xt li bir OEM 52 53 den fazla olmamalı.
Bu Hazır Sistem fiyatına göre sizce nasıl alınabilirmi? Parçalar arasında pek bi uyumsuzluk yok gibi , peşin fiyata taksit olduğu için hazır alınmak isteniyor .
Toplamayı düşünüyorsanız yardımcı olabilirim.2 K için 5070 veya 5060 Tı yeterli mıdır sizce?
Yardımcı olabilirmisiniz? Eğer hazır sistem vs biliyorsanız
Çok mutlu olurum hocam, 5070 e karar vermiştim bende bi kaç hazır sistem aklıma yatmıştıToplamayı düşünüyorsanız yardımcı olabilirim.
Bütçeniz neydi, bazı parçaları 2. el toplamayı sorun etmiyorsanız güzel bir şeyler çıkabilir ortayaÇok mutlu olurum hocam, 5070 e karar vermiştim bende bi kaç hazır sistem aklıma yatmıştı
Hocam sistemi aşdım bende 5070 attığım olan, monitör için yardımcı olabilir miydiniz? 2K olması lazım daBütçeniz neydi, bazı parçaları 2. el toplamayı sorun etmiyorsanız güzel bir şeyler çıkabilir ortaya
Aldınız mı sistemi, anlayamadım tam. Monitör dışındaki her şey elinizde o zaman. Aldığınız sistemi atabilir misiniz
61 bin di birkaç gün önce o şekilde aldık
mesela60K'ya bunun 2 mislini toplayabilirsin.