Patriot Viper Venom Ram Alınır mı?

AeTriat

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar sizce bu ram iyi mi? Alınır mı fiyatı nasıl sizce? 32 gb ram lazım bana editörlük yapacağım after affectsde adobe premiere de ve oyun oynayacağım boş zamanlarımda 32 gb ram alacağım. CL30 CL32 6000 6400mhz ram bakıyordum

1778494115729.webp

alınır

bu patriot ramlerle oc yapan biri varmı? normal derecede oc değerlerini paylaşabilecek ?

bu patriot ramlerle oc yapan biri varmı? normal derecede oc değerlerini paylaşabilecek ?
Birileri vardı forumda 6000mhz 30 cl patrior ram'i 6400mhz 28 cl yapmıştı galiba. Bi denk düşerse sormak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sizce bu ram iyi mi? Alınır mı fiyatı nasıl sizce? 32 gb ram lazım bana editörlük yapacağım after affectsde adobe premiere de ve oyun oynayacağım boş zamanlarımda 32 gb ram alacağım. CL30 CL32 6000 6400mhz ram bakıyordum

Alıntıyı görüntüle
Ben aldım 1 haftadır kullanıyorum, tertemiz çalışıyor.

Sizce biraz daha beklesem düşer mi indirimli ram vs önüme. geçen bu ram inmişti mesela 22.000 tl ye tekrar düşer mi bu tarz bişey Alıntıyı görüntüle
Hocam bende bekliyorum bunu. Bence sizde bekleyin düşebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce biraz daha beklesem düşer mi indirimli ram vs önüme. geçen bu ram inmişti mesela 22.000 tl ye tekrar düşer mi bu tarz bişey Alıntıyı görüntüle
Hocam bazen düşüyor bazen yükseliyor.

İndirim 17 mayısa kadar devam ediyor hocam. Ben bizzat gördüm bir kere sepette 22k oldu sonra tekrardan 35k oldu. O yüzden bekleyelim indirim bitene kadar.
olur valla bekleyelim hocam belki güzel bi ram iner tekrardan

Alıntıyı görüntüle
Sisteminde hangi işlemci var bilmiyorum işlemcilerin ramlar ile çalışma performansı var benim sistem ddr4 öncen lexar 16 gb kullanırdım sonra 16 gb tek slot gskılls rıpjaws aldım sistem baya iyi çalışmaya başladı editişleri ile uğraştığım içinde bi 16 daha aldım çok memnunum şuan bence kullandığın işlemciye göre araştır
çünkü intel kullanıp onun sistemi ile iyi çalışıyor sende de amd varsa tam performans alamazsan boşuna para vermiş olucaksın

Geri