❌İndirim Bitti! Intel Arc B580 - 10.500 Tl

E-616

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
n11'den Intel Arc B580 Limited Edition 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

500 TL Tık hızı kuponunu alın.

Başkan bende gördüm indirimi de paylaşacaktım ama almayın diye paylaşacaktım :D Haftalardır takibini yapıyorum bu kart 9750 TL hatta daha düşeğe alanlar oldu. Bu fiyatlar dan almayalım daha da çok düşürürler emin olun. Kaldı ki her geçen gün favoriye ekleniyor şu an n11 dey elektronik satıcısında 845 favori var. 9999 TL den kuponla çok daha güzel fiyatlara alabiliriz biraz sabretmek gerek

Almış 10 gün test etmiş birisi olarak söylüyorum. Başınıza bela almak istiyorsanız tam aradığınız şey. R5 5600 ve B-450M-K2 anakart ile 10 gün test ettim açmadığım kapamadığım özellik kalmadı kartı stabil çalıştıramadım ( 300fps alırken aniden 70-80 fpslere çakılıyor. ) Kart dengesiz watt çekiyor anlık drop yiyor. Sırf bu kart için 700w psu aldım fakat o bile adam edemedi. Kart resmen işlemci ve oyun seçiyor. 1080p için kesinlikle alınacak bir kart değil . Fakat ben PCİE 4.0 destekli anakart ve 2k monitör ile kullanacağım diyorsanız alabilirsiniz. Onun dışında asla tavsiye etmiyorum. İşlemciniz kötüysede hiç bulaşmayın.

Edit : 9599₺ ye aldım . Ve pazartesi günü iade süreci başlattım .

n11'den Intel Arc B580 Limited Edition 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

500 TL Tık hızı kuponunu alın.
bu kart son zamanlar da çok fazla indirime girmeye başladı demek oluyor ki tercih edilmiyor, bu demek oluyor ki kart istenilen performansı vermiyor ya da bazı sorunları var, hyperx cloud 3s gibi olmaya başladı kartın indirim serüveni :D

Almış 10 gün test etmiş birisi olarak söylüyorum. Başınıza bela almak istiyorsanız tam aradığınız şey. R5 5600 ve B-450M-K2 anakart ile 10 gün test ettim açmadığım kapamadığım özellik kalmadı kartı stabil çalıştıramadım ( 300fps alırken aniden 70-80 fpslere çakılıyor. ) Kart dengesiz watt çekiyor anlık drop yiyor. Sırf bu kart için 700w psu aldım fakat o bile adam edemedi. Kart resmen işlemci ve oyun seçiyor. 1080p için kesinlikle alınacak bir kart değil . Fakat ben PCİE 4.0 destekli anakart ve 2k monitör ile kullanacağım diyorsanız alabilirsiniz. Onun dışında asla tavsiye etmiyorum. İşlemciniz kötüysede hiç bulaşmayın.

üzüldüm reis valla, ben de kullanıyorum 6 aydır kartı ultrada oynayamadığım oyun yok 225f ile kullanıyorum. Dediğin gibi işlemci seçiyor kuvvetle muhtemel kart çünkü ben ne ayar oynadım ultraya çekmek dışında ne drop yedim.

üzüldüm reis valla, ben de kullanıyorum 6 aydır kartı ultrada oynayamadığım oyun yok 225f ile kullanıyorum. Dediğin gibi işlemci seçiyor kuvvetle muhtemel kart çünkü ben ne ayar oynadım ultraya çekmek dışında ne drop yedim.
2k mı kullanıyorsun 1080p mi

i3 13100f de sorun olur mu acaba ?

bende 9599'e alanlardayım hatta bankada 500tl bonus verdi bildiğin 9a geldi kart, fakat 7-8 gündür kullanıyorum malesef önermem, 4-5 daha koyun 4060-5060lara bakın derim, crash vs oluyor cs tarzı oyunlarda performansı cok düsük malesef. birde kart yeni oldugu için eski oyunlarla uyumsuz yapılmış. youtube bakarsanız sadece popüler oyun testleri var gündelik kullanım değil. boşta 35-50w güç çekmesini söyemedim bile daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri