zımparator
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Sizce iphone 17 nin fiyatları yakın zamanda düşer mi / zamsız haline döner mi veya dönmesi ne kadar sürer tahmini ?
n11 de takip et orada ara ara iyi fiyatlara düşebiliyorSizce iphone 17 nin fiyatları yakın zamanda düşer mi / zamsız haline döner mi veya dönmesi ne kadar sürer tahmini ?
Akakçeden bakıyorum hocam eyvallah, dün gece mediamarkta 75k ya düşmüştü yanında 3500tl lik adaptörü hediye ediyordu fakat ben taksitle alacağım ticari kartım var param da altında olduğundan dolayı bozmak istemiyorum ilerde yükselir diye. Nakit alacak olsam çok güzel fırsattı. Adaptör sitede 3500tl yazıyordu fakat 2100tl ye de bulmuştumn11 de takip et orada ara ara iyi fiyatlara düşebiliyor
500-1000 tllik adaptör daha iyi değil miydi ondanAkakçeden bakıyorum hocam eyvallah, dün gece mediamarkta 75k ya düşmüştü yanında 3500tl lik adaptörü hediye ediyordu fakat ben taksitle alacağım ticari kartım var param da altında olduğundan dolayı bozmak istemiyorum ilerde yükselir diye. Nakit alacak olsam çok güzel fırsattı. Adaptör sitede 3500tl yazıyordu fakat 2100tl ye de bulmuştum
Bilmiyorum valla öyle miymiş ? " Apple 35 W çift usb-c bağlantı noktalı güç adaptörü " benim dediğim500-1000 tllik adaptör daha iyi değil miydi ondan![]()
n11 de takip et orada ara ara iyi fiyatlara düşebiliyor
500-1000 tllik adaptör daha iyi değil miydi ondan![]()
türkiyede apple eski teknoloji olan büyük şarj aletlerini satıyorduBilmiyorum valla öyle miymiş ? " Apple 35 W çift usb-c bağlantı noktalı güç adaptörü " benim dediğim
Yani önermiyorsunuz bu adaptörü anladım eyvallah hocamtürkiyede apple eski teknoloji olan büyük şarj aletlerini satıyordu
Bence düşmez, 78K bandında takılır şu aralar, dolar fiyatı da sene sonu düşmeyecek bu 17 nin, anca seneye mart gibi düşürecekler o zamana kadar da yapılacak 100$ indirimi bizim enflasyon yer bitirirSizce iphone 17 nin fiyatları yakın zamanda düşer mi / zamsız haline döner mi veya dönmesi ne kadar sürer tahmini ?
evet gan teknolojisinde değil @Mindustry @DrequanN daha iyi şarj aleti önerebilirler benceYani önermiyorsunuz bu adaptörü anladım eyvallah hocam
iphone 18 çıkacak iphone ultra 250k olacak hayatta düşmez gerçektenBence düşmez, 78K bandında takılır şu aralar, dolar fiyatı da sene sonu düşmeyecek bu 17 nin, anca seneye mart gibi düşürecekler o zamana kadar da yapılacak 100$ indirimi bizim enflasyon yer bitirir![]()
Ben olabildiğince erken almak istiyorum beklemeyeceğim, drequann ın dediği gibi bazen fiyatlar düşebiliyor yakalamaya çalışacağım eyvallah hocamBence düşmez, 78K bandında takılır şu aralar, dolar fiyatı da sene sonu düşmeyecek bu 17 nin, anca seneye mart gibi düşürecekler o zamana kadar da yapılacak 100$ indirimi bizim enflasyon yer bitirir![]()
Aslında standartları farklı, 35W adaptörü adamlar MacBook Air için yaptı, yanında ekosisteme bağlı başka ürünler de şarj olabilsin diye de çift port koydu. Aynısının 30W tek portlu düşük versiyonu da var. Bunlar 1-2 saat telefonu şarj etsin diye değil MacBook ile sürekli kullanım düşünülerek üretiliyor ama sadece telefon şarj etmek için gereksiz büyükler.türkiyede apple eski teknoloji olan büyük şarj aletlerini satıyordu
iphone 18 çıkınca 17 nin fiyatı düşmesi gerekmiyor mu eskidiği içinevet gan teknolojisinde değil @Mindustry @DrequanN daha iyi şarj aleti önerebilirler bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iphone 18 çıkacak iphone ultra 250k olacak hayatta düşmez gerçekten
ithalatçı garantili ben almazdım direkt yd düşünebilirsin belki
Anlık 75K bandı falan yakalarsan al geç iPhone fiyatları çok oynak değil zaten.Ben olabildiğince erken almak istiyorum beklemeyeceğim, drequann ın dediği gibi bazen fiyatlar düşebiliyor yakalamaya çalışacağım eyvallah hocam