🔥İndirim Nays Gece Alışverişi 500 E 100 Hediye Para -19 Mayıs Özel

la naysa parayı attım harcamak için doğrulama mı yapacaz bide?
Geri çekemiyommu parayı

Karttan direk para atamıyorum hepsipaye hocam sipariş geçip şiparişi iptal edip mi hepsipaye isteyeceğiz ?
Hepsiburada satıcılı siparişler iptal edildiğinde direkt hepsipaye geliyor. Diğer satıcılardan alınan ürünler hakkında bilgim yok. Hepsipaye girip kartından para da yükleyebilirsin aynı şey oluyor yine kampanya geçerli olur ancak hb hesabında senin bilgilerin olmalı.

Hepsiburada satıcılı siparişler iptal edildiğinde direkt hepsipaye geliyor. Diğer satıcılardan alınan ürünler hakkında bilgim yok. Hepsipaye girip kartından para da yükleyebilirsin aynı şey oluyor yine kampanya geçerli olur ancak hb hesabında senin bilgilerin olmalı.
Sanal karttan olmuyormuş müşteri hizmetleri öyle dedi hocam.

Para karta geri gelince belki iade sayıp siliyordur diye düşündüm. Bu arada size kampanyadan cashback kazandığınıza dair sms geldi mi?
Nays hiçbir zaman kampanyaya katıldınız x tutar kazandınız vs. bilgilendirme mesajı atmıyor. 2 iş gününde kazanılan tutar hesaba geçiyor bunu sizin kontrol etmeniz lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanal karttan olmuyormuş müşteri hizmetleri öyle dedi hocam.
Tamam bişey al iade et hb satıcılı olsun, 15dk - 1sa arasında tutar hepsipaye aktarılıyor.

Nays hiçbir zaman kampanyaya katıldınız x tutar kazandınız vs. bilgilendirme mesajı atmıyor. 2 iş gününde kazanılan tutar hesaba geçiyor bunu sizin kontrol etmeniz lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam bişey al iade et hb satıcılı olsun, 15dk - 1sa arasında tutar hepsipaye aktarılıyor.
Bana normalde sms geliyor x tutarlı harcama yaparak hediye paraya hak kazandınız gibisinden.

Geri