9060xt'yi Besleyecek İşlemci Önerisi

Anlık düşüşler varsa işlemciden olduğunu zannetmiyorum. Hikayeli oyunlarda bir sorunun var mı?

Bende 5070ti ve 7800x3d var bende bile cs2 de %1 rezalet durumda. Crimson desert de 150 fps 130 %1 fps alıyorum. Ama cs de fps 500 iken bazen %1 i 40-50 gösteriyor. Son güncellemeden sonra bozuldu oyun.
Hikayeli oyunlarda herhangi bir problem yok, mesela BF1 de extreme ayarlarda çok akıcı bir oyun oynuyorum 80-90 fps ile ama cs2 de 300 fps anlık düşüşler olduğu için o mouse görüntü akıcılık hissiyatım gidiyor.

Hocam am4 platforumda geçebileceğin başka bir işlemci yok gibi bişey geçmek istesende 2. el piyasası var bi, oradaki fiyatlarda uçuk yani değmez. ben olsam 5600 ile devam ederim bu işlemci 9060xt ye darboğaz yapmamalı.

İşin garip tarafı bahsettiğim oyunlarda işlemci kullanımlarım %60 larda geziyor GPU ile aralarında çok az fark oluyor yani Bazen GPU daha arka planda kalıyor, kalite artırıp deniyorum bu sefer de fps düşüyor
Hocam am4 platforumda geçebileceğin başka bir işlemci yok gibi bişey geçmek istesende 2. el piyasası var bi, oradaki fiyatlarda uçuk yani değmez. ben olsam 5600 ile devam ederim bu işlemci 9060xt ye darboğaz yapmamalı.

(anakart b450 veya b550 ise)

once guncel bios olmasi icin update edin.

sonra curve optimizer yapin. -10 offset verip boost +100mhz islemciye ekleyin. ram icin ise hizi neyse yarisini fclk degeri olarak girin. (3600 ise 1800, 3200 ise 1600 gibi)

pbo advanced ayarda limit ise motherboard olarak secersiniz. mesaj ile tel no atarsaniz aksam goruntulu gorusmeyle de yapabiliriz. bir cok arkadasima ve 2. el urun sattigim insanlara bu sekilde yardimci olmaya calisiyorum.

CS2 için steam başlangıç ayarlarında -threads 7 yapabilir misin hocam?
Bir de çoklu çekirdek kullanımı oyun içinde aktif olsun

(anakart b450 veya b550 ise)

once guncel bios olmasi icin update edin.

sonra curve optimizer yapin. -10 offset verip boost +100mhz islemciye ekleyin. ram icin ise hizi neyse yarisini fclk degeri olarak girin. (3600 ise 1800, 3200 ise 1600 gibi)

pbo advanced ayarda limit ise motherboard olarak secersiniz. mesaj ile tel no atarsaniz aksam goruntulu gorusmeyle de yapabiliriz. bir cok arkadasima ve 2. el urun sattigim insanlara bu sekilde yardimci olmaya calisiyorum.
Anakartım Gigabyte B450M S2H
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deneyeceğim teşekkür ederim.

Benzer şikayet 9060xt kullanan bir yakınımdan geldi. 2 haftaya kadar drop yemiyordum dedi. 2 hafta 2 adet driver çıkarmış amd. Mart ayındaki driverı veya önceki sürümleri denemenizi tavsiye ederim.

Benzer şikayet 9060xt kullanan bir yakınımdan geldi. 2 haftaya kadar drop yemiyordum dedi. 2 hafta 2 adet driver çıkarmış amd. Mart ayındaki driverı veya önceki sürümleri denemenizi tavsiye ederim.
Buna da bir bakacağım teşekkürler

-high -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd -threads 7 -exec autoexec -allow_third_party_software -novid -nojoy
Bu kodlar yazılıymış zaten hocam.

Geri