🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

2k 27'' modellerin kaplaması güncellenmiş versiyonu tanıtıldı. 4k 27'' de güncellenebilir. Yine de kesin bir şey diyemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anlatsam uzar da 2 farklı tandem woled var. Birisi eski tandem olmayanın biraz daha canlı ve parlak versiyonu beyaz alt piksel li. Diğeri de qd oled gibi R-G-B piksel düzeni var.

@Loky seninkiler yolda
Bu tanıtılan 320 Hz 2K model ne zaman gelir tahmininiz var mı gelecek ay 500 Hz Samsung alacağım beklemeye değer mi

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Baba bunu beklemek lazım ya.
Zaten ben yeni fark ettim de 10 güne hazirana giriyoruz sjsjsjsks.

Yaz yaz diyorduk gelmiş.
Pg32ucwm modeli XG32UCWMG nin Tandem versiyonu beyaz alt piksel yine mevcut. Parlaklık yüksek. Renkler pg27ucwm den daha soluk. Metin bozulması var.

PG27UCWM de Tandem woled ancak beyaz alt piksel yok. Bu yüzden parlaklık düşük. Renkler daha canlı. Metin bozulması yok.

Hocam nereye gidiyorsun 5 Haziran’da Burdur yolcusuyum ben
Amasya

Pg32ucwm modeli XG32UCWMG nin Tandem versiyonu beyaz alt piksel yine mevcut. Parlaklık yüksek. Renkler pg27ucwm den daha soluk.

PG27UCWM de Tandem woled ancak beyaz alt piksel yok. Bu yüzden parlaklık düşük. Renkler daha canlı.

Amasya
Tam benlik yani ☺️

Yok bence hayat dersi gibi.
Herkes bir kere alıp denemeli
Hayat hata yaparak daha iyi hale gelir.

Bu bütçede Samsung alma da ne alırsan al. MSI iyidir konudaki.
hocam bu samsung olayı ne tam olarak bu pannellerin üreticisi samsungsa neden bu kadar kötü yada nesi kötü benim bildiğim garanti ve mat kaplama sorunları var gerisine cahilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,390
Üyeler
196,946
Son üye
Efe Koparan
Geri