❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

0850 222 56 56

Bu numarayı arayıp 2'yi tuşlarsan telefonla satış hattına yönlendiriliyorsun. Almak istediğin ürün satışa açıksa sipariş edebiliyorsun. Kart bilgilerini tuşlayıp adres mail vesaire veriyorsun ve onayladıktan sonra sipariş oluşuyor. Bir kaç yıl önce bu yöntemle 1900 TL civarına Barracuda X almıştım. Normalde internet sayfası üzerinden bir indirim olmuştu ve kısa süre içerisinde bitmişti. Ancak aradığımda hala 1900 TL olarak gözüküyordu ve indirimli fiyattan alabilmiştim.
Çok teşekkürler

0850 222 56 56

Bu numarayı arayıp 2'yi tuşlarsan telefonla satış hattına yönlendiriliyorsun. Almak istediğin ürün satışa açıksa sipariş edebiliyorsun. Kart bilgilerini tuşlayıp adres mail vesaire veriyorsun ve onayladıktan sonra sipariş oluşuyor. Bir kaç yıl önce bu yöntemle 1900 TL civarına Barracuda X almıştım. Normalde internet sayfası üzerinden bir indirim olmuştu ve kısa süre içerisinde bitmişti. Ancak aradığımda hala 1900 TL olarak gözüküyordu ve indirimli fiyattan alabilmiştim.
+1 bende boyle oldu şansıma 1 adet gozukdu

b840m anakartın faturası kesildi maillerinize bakın

B650 wifi anakart bakıyorum, şu an vatanda b840m ds3 anakart 3000₺ bunu onerir misiniz? Hedefte 5060 ti 16 gb ryzen 5 bir işlemci ve 2*16 gb ram var

1-7 ekim yani ilk hafta tartışmasız en iyi konulardan biriydi şuan eskisi kadar iyi değil doğrudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah umarım faydalananlar oluyordur konu içinde çok fazla kişi bana da destek oluyor forumda ki ortam çok güzel oldu
O zaman Depo işi, gönül işinden sonra. Thepublicman işi, gönül işi mi diyoruz hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri