Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
İndirimden faydalanabilen herkese hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde bol fpslerle kullanın. Darısı hiçbir alanda yüzü gülmeyen Antalyalı hemşerilerimin başına
indirimden bağımsız hangisi daha mantıklı b650m s2h mı b850 miteşhir ürün kargoya verilmiyor satışı yapılmıyor sadece mağaza
normalde b840 yerine b650 tercih ederim ama b840 çok daha dolu bir model 4x ram 2x ssd gayet iyi duruyorindirimden bağımsız hangisi daha mantıklı b650m s2h mı b850 mi
webe satılsa bugün yapılan en iyi indirimdi 9070 nitro ile beraberhttps://www.vatanbilgisayar.com/sap...dr6-256bit-amd-ekran-karti.html#teslimat-iade
Şu bebeği alan varsa burada, gelince canlı kanlı fotosunu atabilir mi ne kaçırdığımı görmek isterim
gözüm hep bu karttaydı 30k iken indirim gelir gelir diye beklerken 35k oldu aylardır kaldı o fiyatta bir iki gün önce itopyadan 30'a 5070 aldım sonra sen tak git 18k ol. ULAN VATANwebe satılsa bugün yapılan en iyi indirimdi 9070 nitro ile beraber
aldın mı kralAlıcam bende Avcılar şubesine geçtim Motorla
Bende baktım tahminimce buradakiler direk yok ediyor benceİndirimden faydalanabilen herkese hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde bol fpslerle kullanın. Darısı hiçbir alanda yüzü gülmeyen Antalyalı hemşerilerimin başına