🔥İndirim Kingston Fury Beast Rgb 64 GB (2x32) 6000 Mhz Cl36 Ddr5 - 39.999 Tl

19 Mayıs'ta Vatan 3. ram dalgasını getirmediğine göre, alınabilir diyebilir miyiz artık?
valla ben ilkinde aldım iptal etti namıssızlar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. Ekran kartı dalgası geldi RAM yerine, Ram kapısı kapandı sanırım vatanda.
2. dalgayı bekleyecez artık da şu mağazaya git al işi bozuyor :D

Bu fiyata bu siteden bu satıcıdan 64gb ram alacak adam o parayı nerden kazanıyorsa söylesin biz de kazanalım madem harcaması bu kadar kolay

valla ben ilkinde aldım iptal etti namıssızlar :D

2. dalgayı bekleyecez artık da şu mağazaya git al işi bozuyor :D
Ekran kartlarında Web stoğu vardı bu arada, ama yediler anında.

Mağazaya git al işi doğru uygulansa iyi bence, ama mağaza stoğunu telefonla çekmeleri falan işleri berbat ediyor mağazaya boşa gidiyoruz sonra.

hocam ram stoğunu erittiler ya pc içinde bile maliyet arttırmışlar güncel maliyet göre,

bence de arkadaşın dediği gibi ekran kartı ve sonra işlemciye geçecekler.
hocam tanıdığım gördüğüm herkesler ram indirimi bekliyor

1. İşlemci dalgası gelsin. 9800X3D 15K, 7800X3D 10K olsun. Annem köfte yapsın, babam da ayran alsın misali.
bence 1. ekipman dalgası da iyi olur. şöyle 1-2k lara 8k klavye jksdksjdsd ketçap mayonezde olsun

hocam ram stoğunu erittiler ya pc içinde bile maliyet arttırmışlar güncel maliyet göre,

bence 1. ekipman dalgası da iyi olur. şöyle 1-2k lara 8k klavye jksdksjdsd ketçap mayonezde olsun
Rahatlığa bak. Yemeksepeti'nden sipariş veriyor sanki.

Bence bu vatanın kredi borcu falan var her ayın 20 si gibi hedefi tutturamayıp borcun vadesi yaklaşınca ürünleri maliyetine satıyorlar 😂

Geri