Çalış cebine para girsin en azından etrafı öğrenirsinYazın spora gitmek istşyorum ama calısmakta istiyorum hangisini yapmalıyım calısıp kendime pc ve elektirikli scooter alcam (bi kısmını ailem tamamlar) ama okula da fit baslamak istiyorum ne yapmalıyım tavsiye verirmisiniz
Hem çalış hem spora git. Sporu hayatının bir parçası haline getir. Çalışmakla spor arasında bir tercih yapma. İşten sonra 1-2 saat sporuna vakit ayır. Kendin için.Yazın spora gitmek istşyorum ama calısmakta istiyorum hangisini yapmalıyım calısıp kendime pc ve elektirikli scooter alcam (bi kısmını ailem tamamlar) ama okula da fit baslamak istiyorum ne yapmalıyım tavsiye verirmisiniz
hem çalış hem spor yapYazın spora gitmek istşyorum ama calısmakta istiyorum hangisini yapmalıyım calısıp kendime pc ve elektirikli scooter alcam (bi kısmını ailem tamamlar) ama okula da fit baslamak istiyorum ne yapmalıyım tavsiye verirmisiniz
Yük taşınması gereken bir iş seçersen sonuçta ağırlık da kaldırmış olursun. Yine de önermem.Yazın spora gitmek istşyorum ama calısmakta istiyorum hangisini yapmalıyım calısıp kendime pc ve elektirikli scooter alcam (bi kısmını ailem tamamlar) ama okula da fit baslamak istiyorum ne yapmalıyım tavsiye verirmisiniz