Messi mi Ronaldo Mu?

En iyisi?

• Oy kullanan toplam üye
    46
  • Anket kapatıldı .

E-616

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Donanım Arşivi Forum tarafını belli ediyor.

Messi mi Ronaldo mu?

ronaldo daha komple bir futbolcudur sıfırdan tırnaklarıya kazıyarak gelmiştir buralara ama messininde hakkı yenmez messide babadır ama ronaldo ayrı serdar ali çelikler taş yerinde ağırdır demişti messi için çok doğru bi açıklama barcelonadan sonra klup düzeyinde messi sıfır ama ronaldo juvetusta efsane oldu manuya döndü problem denmesine rağmen takımın en skorer ismi oldu tottenham hattrick ucl de 2 kere son dk golleriyle 6 puan aldırdı bunları hiç unutmam geçtiğimiz yazda portekizle kupa kazandı.
2016 da ronaldoya benzemek için saça çizik attırmıştım ronaldonun yeri bende çok ayrıdır bide üstüne dünya kupası patlatırsa dünyanın en iyi futbolcusu demeyen kalmaz

Messi dünya kupası kazanınca bitmedi mi rekabet 2026 yılında tartışılan konuya bak

Dünya düz mü yuvarlak mi tartışması gibi oldu buda. Açık ara farkla messi yahu bırakın artık şu tartışmayı yapmayi

Son Dünya Kupası sırasında ikisinden de ciddi anlamda soğudum diyebilirim. Fas-Portekiz maçında Portekiz'in kayırılacağı senaryo bile aklıma geldi.

Tanju Çolak derim. Ben milliyetçiyim. İşim olmaz el'in gâvuru ile.

m*ssi diyenler
1779956760790.webp

eh messi yani, objektif bakan herkes öyle der. ama benim sinir olduğum ronaldo sanki hiç bir somut başarı sağlamamış, tamamen fanlarının abartısıyla kariyerini geçirmiş gibi bir algı yapılması. Messi sadece messi olduğu için en iyi ronaldo'nun kötü ya da overrated olması gibi bir durum yok.

gay reklamında oynayan adamı mı seçelim abicim tabii ki de ronaldo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri