🔥İndirim İtopya 18.00 Ultra İndirimleri

İndirim tam olarak nerede - Bizim ülkede indirim baya yanlış anlaşılıyor ve firmalar bizi sömürüyor son 6 ayda 82 kere aynı fiyata inmiş ürün indirim olmaz.İndirim nedir 8 binlik anakart son 6 ayda hep 6 bin görmüştür..Bugün 4-5 bin görüyorsa indirimdir..

İndirim tam olarak nerede - Bizim ülkede indirim baya yanlış anlaşılıyor ve firmalar bizi sömürüyor son 6 ayda 82 kere aynı fiyata inmiş ürün indirim olmaz.İndirim nedir 8 binlik anakart son 6 ayda hep 6 bin görmüştür..Bugün 4-5 bin görüyorsa indirimdir..
ikindi vakti 2k dan DDR 5 ram vermişler zamansız indirim yapacaklarına rami şimdi kurmaları gerekiyordu asıl :PeepoLeave:

@itopya.com bu mu indirim 😀 satılmayan hangi ürün varsa onu koymuşsunuz . Tekrar 9900x 10k açsana indirim 7500f 3k falan bekliyorum ben artık

indirim gerçekten indirim mi yoksa bir göz boyamasımı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@itopya.com bu mu indirim 😀 satılmayan hangi ürün varsa onu koymuşsunuz . Tekrar 9900x 10k açsana indirim 7500f 3k falan bekliyorum ben artık
bak hakiki indirim olur işte

Satılmayan ne var oğlum?
Efenim anakartların satışı zayıf, hah en çok ondan koyun, ama sadece anakart olmasın yanına birazda süs ekleyelim şöyle şey falan?? sıvı soğutucu! Evvvet işte bu! Ama ey-ar-ci-bi olsun! Bi tane de işlemci ekleyelim boş gözükmesin! Saat 18 de bomba diye servis edeceğiz!
Diğer ürünler zaten satılıyor ona niye kampanya yapalım dimi ama...

Ultra prima aman ultra indirimler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri