Ah reis onlarıda nası takip edicez bilmiyorum kine oldu iptal mi ettiler iptal ettilerse amazondakine bakin ara ara düşüyor fiyati
orasida artık senin yeteneklerine kalmışAh reis onlarıda nası takip edicez bilmiyorum ki
Maalesef herhalde tartıyorlar alt limiti kaç yapak diyeBeyler 750 liralık indirim kodu gelen var mı?
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimBeyler bir şey soracağım thh ye farklı ilden başvurabilir miyiz ? Bizim burdaki thh sıkıntılı bir arada 1000 mbps İnternet için vodafıne 3 ay 300 mbps verdi thh ise size 1000 vaat etmiyorlar 1000 e kadar vaat ediyorlar dedi bende o zaman şirket açayım 1000 mbps internet vaat edip 16 mbps versem sorun yok yani dedim sorun yok diyecek kadar bilgisizler... Başka bir ilde baba memleketinde thhye başvurabilir miyim ikamet şartı var mı yoksa da thhye fiziksel olarak gitmem gereken durum yaşanır mı ?
çok tartmaya kalkmasınlar bence, alt limitli olursa bu sefer kim bilir kaç tane thh'ye dilekçe gidecek farkında değiller belli kiMaalesef herhalde tartıyorlar alt limiti kaç yapak diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Linkten diğer sorularınıza da cevap bulabilirsiniz;Maalesef herhalde tartıyorlar alt limiti kaç yapak diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Eve geçince yapıcam benE devletten başvuru yapabilirsiniz illa fiziksel şart yok diye biliyorum. Başvuru yapan oldu mu ?