❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

ne oldu iptal mi ettiler iptal ettilerse amazondakine bakin ara ara düşüyor fiyati

Beyler bir şey soracağım thh ye farklı ilden başvurabilir miyiz ? Bizim burdaki thh sıkıntılı bir arada 1000 mbps İnternet için vodafıne 3 ay 300 mbps verdi thh ise size 1000 vaat etmiyorlar 1000 e kadar vaat ediyorlar dedi bende o zaman şirket açayım 1000 mbps internet vaat edip 16 mbps versem sorun yok yani dedim sorun yok diyecek kadar bilgisizler... Başka bir ilde baba memleketinde thhye başvurabilir miyim ikamet şartı var mı yoksa da thhye fiziksel olarak gitmem gereken durum yaşanır mı ?

Beyler 750 liralık indirim kodu gelen var mı?
Maalesef herhalde tartıyorlar alt limiti kaç yapak diye 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bir şey soracağım thh ye farklı ilden başvurabilir miyiz ? Bizim burdaki thh sıkıntılı bir arada 1000 mbps İnternet için vodafıne 3 ay 300 mbps verdi thh ise size 1000 vaat etmiyorlar 1000 e kadar vaat ediyorlar dedi bende o zaman şirket açayım 1000 mbps internet vaat edip 16 mbps versem sorun yok yani dedim sorun yok diyecek kadar bilgisizler... Başka bir ilde baba memleketinde thhye başvurabilir miyim ikamet şartı var mı yoksa da thhye fiziksel olarak gitmem gereken durum yaşanır mı ?
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

çok tartmaya kalkmasınlar bence, alt limitli olursa bu sefer kim bilir kaç tane thh'ye dilekçe gidecek farkında değiller belli ki :D

Linkten diğer sorularınıza da cevap bulabilirsiniz;

1780410556905.webp

E devletten başvuru yapabilirsiniz illa fiziksel şart yok diye biliyorum. Başvuru yapan oldu mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri