Ailem İnternet Geçmişimi Görebilir mi?

Öğrenmek isterlerse öğrenirler
internet sağlayıcı firmaya ulaşmaları yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorması ayıp neye baktınız ki geçmişten
bu kadar görülmemesi gereken
p*rno vs ise bu kadar kasmayın.
Bence purna izlemis Yoksa demez b@his falan oynamıyordur bence purna

Öğrenmek isterlerse öğrenirler
internet sağlayıcı firmaya ulaşmaları yeterli

Hocam sorması ayıp neye baktınız ki geçmişten
bu kadar görülmemesi gereken
p*rno vs ise bu kadar kasmayın.
Bukadar korkuyorsa Firefox focus+ VPN yapsın bence

Suç gibi durumlar olmadığı müddetçe göremezler. Kanunen yasak. Yani ailenizden biri müşteri hizmetlerine bağlanıp ''çocuğum hangi sitelere giriyor, gösterir misiniz?'' diyip ona geçmişinizi gösteremezler. (5651 Sayılı Kanun) Bu konularda da bilgisi ileri düzey olan birisine de sordum o da gösteremezler, yasak dedi. Eğer +18 videolar izliyorsanız içinizin rahat etmesi için Tor browser + VPN kullanabilirsiniz.

bilgisayardan ve telefondan gmail e gir kurcaliyacaksin gecmisle ilgili herhangi birseye denk gelirsen sileceksin. gecmisini kaydeden bir motora denk geldiginde durduracaksin bence en kolay boyle temizleyebilirsin

VPN servisinden bilgileri isteyip veya satın alıp yani kafaya koyarlarsa her türlü öğrenirler. Sanal alemde tamamen gizli olamazsın

ya kardesim niye gizli sekme olamadan internette malum sitelere giriyon yapamyin su hatayi he yanlis anlasilmasin gizli sekme sadece arama gecmisini kaydetmez acikca gostermez yoksa oradadaa yazdigii gibi interet servis saglayicin gorur ama bugune kadar 1 ebevynin bile internet servis saglayicisindan bu bilgiyi istedigini ne gordum ne duydum , ki zaten istesede gecistirirler kimse vermez nasil verecegii bile bilmezler zaten bos ver

suan yapman gereknelr
my activity yaz ilk cikan googlein sitesine gir ve sil de tum zamaanlar mi tu mveriler mi ne yaziyordu sil de ve sil sorna 3 noktaya bas chriomun gecmis de oradan sonra tarama verilerini temizle de ve gelismis yaziyor ona bas zaman var onu tum zmanalri mi ne yaziyor sec onu sonra tum her seyi tikle orada sonra onuda sil sonra artik gizli sekme veya brave veya fire fox kullan

ya kardesim niye gizli sekme olamadan internette malum sitelere giriyon yapamyin su hatayi he yanlis anlasilmasin gizli sekme sadece arama gecmisini kaydetmez acikca gostermez yoksa oradadaa yazdigii gibi interet servis saglayicin gorur ama bugune kadar 1 ebevynin bile internet servis saglayicisindan bu bilgiyi istedigini ne gordum ne duydum , ki zaten istesede gecistirirler kimse vermez nasil verecegii bile bilmezler zaten bos ver

suan yapman gereknelr
my activity yaz ilk cikan googlein sitesine gir ve sil de tum zamaanlar mi tu mveriler mi ne yaziyordu sil de ve sil sorna 3 noktaya bas chriomun gecmis de oradan sonra tarama verilerini temizle de ve gelismis yaziyor ona bas zaman var onu tum zmanalri mi ne yaziyor sec onu sonra tum her seyi tikle orada sonra onuda sil sonra artik gizli sekme veya brave veya fire fox kullan
VPN kullanılırsa ISS genelde ne yaptığını göremez gördüğü tek şey VPN sunucusuna bağlandığın olur. Ancak şöyle bir detay var bu sefer de kullanılan VPN firması ne yaptığınızı görüyor ve ücretsiz olanların çoğunun bu bilgileri sattığı gibi bir bilgi de var. Ücretli olanlarda bile böyle skandallar patladı kaç defa, o yüzden çok kafaya takmayın illegal işler de yapmayın bir siber suçtan dolayı sizi bulmak isterlerse her türlü bulurlar 😀

Geri