Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,204
Dostlar merhaba. Yıllardır hayalimdeki dikey ekran kartlı sistemi kurmaya karar verdim.
Ama dün gece bir kaç sorun yaşadım.
1-Lian li tl fan egzoz fana sığmıyor;
120’lik olmasına rağmen hiçbir koşulda fan sığmıyor.
En son çare olarak yandan menteşeye tutturdum.
Kasa kapağı ise zar zor kapandı. Ama vida kasayı çizmiş kapatırken kskskslsld.
2- Bu sorun ise sıvı soğutma. Arctıc tasarımı öyle bir yapmış ki. Ekran kartı dikey olarak takılırken sıvı soğutma boruları kartın takılmasını engelliyordu. Bende soğutmayı ters taktım. Ama sorun olur mı fikrim yok ksksksls.
3- En önemli sorun ise bu. Dikey aparata ekran kartı sığmıyor. Sebebi ise turbo tuşu. Rx 590 vardı evde denedim tekte oturdu. Ama colorful 5070 ti oturmuyor. Önerisi olan var mı? Bug’da kaldım. Bütün önerilere açığım.
@shaco27 @achardir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın @Che_ @B1L0 @Emre Zengin @Tayfunns @BixiBlake @-Mehmet- @XPCX
Ama dün gece bir kaç sorun yaşadım.
1-Lian li tl fan egzoz fana sığmıyor;
120’lik olmasına rağmen hiçbir koşulda fan sığmıyor.
En son çare olarak yandan menteşeye tutturdum.
Kasa kapağı ise zar zor kapandı. Ama vida kasayı çizmiş kapatırken kskskslsld.
2- Bu sorun ise sıvı soğutma. Arctıc tasarımı öyle bir yapmış ki. Ekran kartı dikey olarak takılırken sıvı soğutma boruları kartın takılmasını engelliyordu. Bende soğutmayı ters taktım. Ama sorun olur mı fikrim yok ksksksls.
3- En önemli sorun ise bu. Dikey aparata ekran kartı sığmıyor. Sebebi ise turbo tuşu. Rx 590 vardı evde denedim tekte oturdu. Ama colorful 5070 ti oturmuyor. Önerisi olan var mı? Bug’da kaldım. Bütün önerilere açığım.
@shaco27 @achardir @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın @Che_ @B1L0 @Emre Zengin @Tayfunns @BixiBlake @-Mehmet- @XPCX