❌İndirim Bitti! 20 Adet Eti Crax Baharatlı Acılı Çubuk 50 Gram 63.12 TL (Fiyat Hatası Olabilir)

normalde 1 paketi 20 tl civarında bu 63 tl diyorsa 20 pakettir tek paketi bu kadar pahalıya satamaz

20ad gözüküyor ama 1 ad gönderiyor iade istiyorsun yapıyorlar 1 ad de hediye ediyorlar bu kadar

Kral sigara gibi düşün, içinde 20 dal var buyuk ihtimal. Kargoyla bu fiyat diye satiyorlar. 20li paketlerin direkt aciklama kismina 20× diye yazıyorlar

Kral sigara gibi düşün, içinde 20 dal var buyuk ihtimal. Kargoyla bu fiyat diye satiyorlar. 20li paketlerin direkt aciklama kismina 20× diye yazıyorlar
söyledim gelince 19 tane çıksın o zaman görüşecezz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

paylaştığınız üründe Amazon sayfasındaki bilgilere göre, incelediğiniz ürün tek seferlik satın alımlarda tek bir paket (1 adet 50 gramlık paket) olarak satılmaktadır.

https://amzn.eu/d/0eJAkSpj
Fiyat hatası mı bilmiyorum. Ürün detaylarinda 20 adet olduğu belirtilmiş. 1 adet gelirse iade ederim.
Dostum öge sayısı 1, birim sayısı 20, ağırlık 50gr yazıyor aynı ürünün başlığında x20 yazan versiyonunda paket ağırlığı 1200gr yazıyor min sipariş 2 adet oldugundan şuan 2 tanesi 29 TL ye satılan ürünü 126TL ye almissin

Geri