F1nerF1rst
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,809
ödeme onaylanırken bitti bende de geri attıf5 attım gitti.
ödeme onaylanırken bitti bende de geri attıf5 attım gitti.
ödeme sona geldim kart gir kısmı gelmedi ince hesapta adres gelmemesi gibiUlannnn ekledim ödemeye geçemeden bitti
Banka onay aşamasındaydım kodu girmedim. F5 atınca gitti.ödeme onaylanırken bitti bende de geri attı
hocam sepetteyken tam olarak ne yapıyorsunuz
demin birinin iptali stoğa geldi bence çünkü 3-5 tane gidiyordu tek gitti direk bu seferBanka onay aşamasındaydım kodu girmedim. F5 atınca gitti.
Favoride bekliyorum hocam ben sepette ürün olmuyor.hocam sepetteyken tam olarak ne yapıyorsunuz
F5 atınca geliyor bende de ödeme onaylanırken geri attı 2 oldu bunla 1 kerede kartı yanlış girdikhocam sepetteyken tam olarak ne yapıyorsunuz
Kesinlikle, iptalleri stoğa alıyorlar doğru.demin birinin iptali stoğa geldi bence çünkü 3-5 tane gidiyordu tek gitti direk bu sefer
ödemeyi kabul etmediğinde f5 mi atıyorsunuz yoksa sayı arttırıp düşürüyormusunuzFavoride bekliyorum hocam ben sepette ürün olmuyor.
ben hiç kart girme yerine bile gidemedimF5 atınca geliyor bende de ödeme onaylanırken geri attı 2 oldu bunla 1 kerede kartı yanlış girdik
Bende böyle düşünüyorum. İptal ediliyor stoğa geliyor biz aksiyon yaşıyoruzKesinlikle, iptalleri stoğa alıyorlar doğru.