Airpods Pro 3. Nesil Alınır mı

2 aydır kullanıyorum parası bi tık fazla bence ama memnun kalmadığım hiçbir şeyi yok güzel gayet

bu satıcıdan alınır mı sizce arkadaşlar

Ptt ve pazarama trendyol hepsiburada kısmında satıcı yetkili ise alırım ( yani apple ise ). Amazonda ise satıcının önemi yok orası zaten güvenilir.
Onunda dışında no name satıcıların çok kurnazlık yaptığına şahit olduğum için ben yetkili satıcıdan almıştım.

Alınır bence fiyatı pahalı indirim yakalarsan direk çek değer bence kalitesini hissettiriyor.

Güzel kulaklık ama 7.000₺'ye almasaydım alır mıydım bilmiyorum. Parası sıkıntı değilse hoştur.

Ptt ve pazarama trendyol hepsiburada kısmında satıcı yetkili ise alırım ( yani apple ise ). Amazonda ise satıcının önemi yok orası zaten güvenilir.
Onunda dışında no name satıcıların çok kurnazlık yaptığına şahit olduğum için ben yetkili satıcıdan almıştım.
Apple ürünlerini Apple yetkili satıcıları hariç (Mediamarkt gibi zincir mağazalar ve Troy gibi yetkili satıcılar da okey) hiçbir Apple ürünü almam, Amazon güvenilir diye bir şey de yok orada da tonla başka satıcı var. Sahtesini gönderseler orijinali nasıl bilmediğin için farkı hemen anlayıp iade etme ihtimalin de çok düşük. Zamanında Aliexpress den AirPods klonu almıştım (Apple logosuz) bildiğin orijinal gibiydi kulaklık, tabi dandikliği sonucunda 6 ayda bozuldu ama ele alınca verdiği malzeme kalitesi hissiyatı hatta içinden çıkan şarj kablosu bile çok orijinal gibiydi yani aldığım yer AirPods diye de satmıyordu ben de onu bilerek aldım ama ben bile orijinal sanacaktım bozulana kadar 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,737
Üyeler
198,185
Son üye
Wrymwood
Geri