❌İndirim Bitti! Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Ben nitro derim elimde red devil varken geçtim sonra sistemle komple sattım red devil ilana koymuştum neyse iyiki satılmamış şu an kullanıyorum :) red devil çok iyi yalnız 3x8 pin güç girişi görüntüyü bozuyor nitro o açıdan tertemiz tek güç girişi ve gizlemişler şu da var nitro da 3x8 pin yapsaydı o zaman red devil diyebilirdim . Sen karar ver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçtiğimiz kasımda vatandan nitro yu 33400 e almıştım cw vardı baya iade edip tekrar aldım 2nci gelen iyiydi şahsi tecrübem ekran kartındaki cw konusunda farklı güç kaynağı kullanıldığında baya azalma olabiliyor .
Red devil 👌

Teknik servislerde en iyisi nitro diyor, her bir parçası en iyilerden seçilmiş, nvidia da msi suprim ne ise amd dede saphire nitro odur lafını duydum
evet nitro her açıdan kendini kanıtlamış bir model, cogunluk red devil daha sessiz diyor malzeme kalitesinde kötü yorum görmedim

taichi en yüksek cw şikayetine sahip model maalesef ki, mercuryde fanlar mıknatıslı bazı kullanıcılar fanların bir süre sonra dönmediğinden şikayet etmiş ürün 2 fanları 5 yıl garantili sanırım öyle görmüştüm, nitro ve red devil bir tık daha önde gibi yaptığım araştırmalarda
Güçlü kartlarda cw olma potansiyeli daha yüksek ona bakılırsa nitrolarda öyle. Magnetic air olan Mercury OC var normal Mercury OC var.

Güçlü kartlarda cw olma potansiyeli daha yüksek ona bakılırsa nitrolarda öyle. Magnetic air olan Mercury OC var normal Mercury OC var.
Valla ben de en çok nitroda var yorumları görmüştüm alırken.

evet her kartta olabiliyor burada kullanılan malzeme kalitesi önemli rol oynuyor bir yerde bir de zamanla sesi kesme ihtimali de oluyormus normal mercurylerin soğutması vapor chamber mı tam bilmiyorum magnetic airi soğuk yapan vapor chamber

evet her kartta olabiliyor burada kullanılan malzeme kalitesi önemli rol oynuyor bir yerde bir de zamanla sesi kesme ihtimali de oluyormus normal mercurylerin soğutması vapor chamber mı tam bilmiyorum magnetic airi soğuk yapan vapor chamber
Magnetic Air fan teknolojisi çıkarılabilir fan özelliği geliyor o adlı modellerde soğutmayı etkileyen bir şey yok. Ayrıca Mercury'nin varyasyonu var. OC olmayan Mercuryde Vapor Chamber yok. Sadece OC olanda var. En büyük 9070XT o olduğu ve de VP olduğu için soğutması en iyi model Mercury OC.

Magnetic Air fan teknolojisi çıkarılabilir fan özelliği geliyor o adlı modellerde soğutmayı etkileyen bir şey yok. Ayrıca Mercury'nin varyasyonu var. OC olmayan Mercuryde Vapor Chamber yok. Sadece OC olanda var. En büyük 9070XT o olduğu ve de VP olduğu için soğutması en iyi model Mercury OC.
bahsettiğim şey buydu zaten magnetic air olmayan oc model olup olmadıgını tam bilemedigim için magnetic air olan olmayan diye ayırdım fanın soğutmaya ekstra katkısı yok magnetic air olmayan ama vapor chamber olan model var mi?

bahsettiğim şey buydu zaten magnetic air olmayan oc model olup olmadıgını tam bilemedigim için magnetic air olan olmayan diye ayırdım fanın soğutmaya ekstra katkısı yok magnetic air olmayan ama vapor chamber olan model var mi?
Mercury OC işte birde Mercury Gaming OC var.

Mercury OC M.A
Mercury OC
Mercury Gaming OC
Mercury Gaming

Modeller bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,183
Üyeler
197,633