Aynı Paraya RTX 4060ti mi 5060 Mu?

bencede 4060 ama seyi anlamadım 2 kart arasında kalmıssın adam 5060 dedi diye dogru veya yanlış . oraya gulme emojisi koymussun hem soru soruyorsun adamın cevabına guluyorsun begenmiyorsun fikrin varsa biliyorsan çok konuyu ne amacla actıgını anlayamadım
Anlamanda problem yok değil mi? Adam sadece 4060ti yi övmüş ama bence 5060 demiş onu ne maksatla dedi onu sordum. Başka kartı övüp diğer kartı söylemiş yanlışlıkla mı dedi ya da neye istinaden dedi ironi durdu

Çok boş bi yorum olmuş bilmeden yazmışsın. Uncharted 4 full ayarlarda ultrada 8gb yi geçmeden ortalama 170 180 fpslere kadar veriyor. 2k bile oynasa yine sorun çıkmaz. VRAM konusunda
Sen çok boş konuşuyorsun esas gözümle 9gb üstünü gördüm. 8 gb ile de oynatmaz demedim farkettiysen. Muhtemelen 8gb kart olunca daha az VRAM kullanılacak ben sadece oyunların ne kadar VRAM açı olabildiğini, eski bir oyun bile 1080p çözünürlükte bu seviyelere çıkabiliyorken güncel oyunların her geçen gün daha talepkar olabileceğine değinmek istedim ama işte herkeste anlayacak kapsite yok. Farklı bir mahlukata anlatır gibi anlatmak lazım bazen.

1080p kullancam kesin olarak, kısacası sizde 4060ti 16gb diyorsunuz anladığım kadarıyla. 1000 lira fazla olsa da değer gibi 4060ti
Evet hocam 4060ti 16 gb diyorum. Hem vram’i daha fazla hem saf gücü. Çekirdek sayısı da daha fazla. +3 tflps. Ufak bir fark olsa da daha iyi sonuçta. Zaten gördüğünüz gibi daha pahalı. 5060 kapış kapış giden bir kart olsa daha ucuza alamazdınızz

La kafayı yemiş herkes 5060 al kimseyi dinleme Mfg den kimsenin haberi Yok galiba 4060 ti i 2 ye katlar tartışmaya gerek yok

La kafayı yemiş herkes 5060 al kimseyi dinleme Mfg den kimsenin haberi Yok galiba 4060 ti i 2 ye katlar tartışmaya gerek yok
5060 o kadar kötü bir kart ki MFG bile kurtarmaz maalesef :D (kötü derken fiyatına göre kötü)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5060 o kadar kötü bir kart ki MFG bile kurtarmaz maalesef :D (kötü derken fiyatına göre kötü)
Vallahi bu tarz durumlarda tek çare AMD karttır düşük seviyelerde nvidia kart almak hiç mantıklı olmuyor fiyat/performans nedeniyle.

Saf kas gücü olarak aynı 4060 ti için 8 gb daha fazla vram için daha iyi ama 5060 teknoloji için mfg dlss 4.5 bence hangisi daha ucuzsa onu al önceden dediler biliyorum ama bence 9060 xt 16 gb a da bir şans vermelisin baya iyi bir kart

Vallahi bu tarz durumlarda tek çare AMD karttır düşük seviyelerde nvidia kart almak hiç mantıklı olmuyor fiyat/performans nedeniyle.
Ya bencede öyle 6700xt filan alsın daha iyi

Yada birazdaha çıkıp 3080 filB

Sen çok boş konuşuyorsun esas gözümle 9gb üstünü gördüm. 8 gb ile de oynatmaz demedim farkettiysen. Muhtemelen 8gb kart olunca daha az VRAM kullanılacak ben sadece oyunların ne kadar VRAM açı olabildiğini, eski bir oyun bile 1080p çözünürlükte bu seviyelere çıkabiliyorken güncel oyunların her geçen gün daha talepkar olabileceğine değinmek istedim ama işte herkeste anlayacak kapsite yok. Farklı bir mahlukata anlatır gibi anlatmak lazım bazen.
Dostum senin ne dediğini anladım zaten ona göre cevap verdim. Ultra full ayarlarda 8 gb nin üzerine çıkıyor demişsin ama bakılınca çıkmıyor. Ondan söz ediyorum, sen neden bu kadar gerildin alındın onuda anlamadım illa senin dediğin doğru olacak diye bir şey yok 😃

Birader milleti tartıştırıyorsun :D Alabiliyorsan 5060 ti 16 GB yoksa da 9060 xt 16 gb hem yeni nesil hem VRAM yüksek.
İlla da 5060 8 gb ve 4060 ti 16 gb başka da yok diyorsan bence güncel teknoloji ve 1080p den yukarı oynamayacağını varsayarsak 5060.
Arkadaşın biri bahsetmiş zaten 4060 ti'daki 16 gb aslında maske veri yolu zayıf olduğu için tamamını verimli kullanamıyorsun bile.
Bana kalsa ben asla 5060 8 gb'a para vermem ama 9060 xt veya 9070'ler gibi f/p kartlar varken.

Çok boş bi yorum olmuş bilmeden yazmışsın. Uncharted 4 full ayarlarda ultrada 8gb yi geçmeden ortalama 170 180 fpslere kadar veriyor. 2k bile oynasa yine sorun çıkmaz. VRAM konusunda
bunlara baksan 5060 hiçbir oyunu oynatmicak .d bilip bilmeden konuşuyolar

valla siz kafayı yemişsiniz 5060ın neresi düşük seviye kart biraz az uçun la😂yakında 5080e de eskidi kötü falan dersiniz doyumsuzsunuz😭

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,321
Üyeler
197,865
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri