Ekran Kartı Ne Seçmeliyim?

khrytix

80+
Reaksiyon skoru
10
50-60 bin bütçeyle yazın oem sistem almayı düşünüyorum. itopyaya girip 5070 12 gb ekran kartı seçip fiyatı en düşüğe çektiğimde bütçem içerisinde bir sistemler buluyorum fakat bu ekran kartı olan sistemlerden 100 bine de var. 100 binlik sistemler işlemci ram vs. açısından çok fark yaratır mı, ekran kartından kısmalı mıyım?

Özellikle 5070 olması mı gerekiyor ve de evet fark eder giriş seviyesi işlemciler artık pin yapısına devam edilmeyen anakart, ram, ssd, çin malı dayanıksız kasa markasız psu sadece gibi şeyler 5070in olmuş oluyor ama geriye kalan parçaların çoğu ileriye dönük ve kartını besleyecek parçalar olmuyor özellikle o siteden bakmamanı tavsiye ederim.

50-60 bin bütçeyle yazın oem sistem almayı düşünüyorum. itopyaya girip 5070 12 gb ekran kartı seçip fiyatı en düşüğe çektiğimde bütçem içerisinde bir sistemler buluyorum fakat bu ekran kartı olan sistemlerden 100 bine de var. 100 binlik sistemler işlemci ram vs. açısından çok fark yaratır mı, ekran kartından kısmalı mıyım?
Destek veriyorum danışmanlık için yazabilirsiniz direkt mesaj. almayı düşünüyorsanız yardımcı olmak isterim

Özellikle 5070 olması mı gerekiyor ve de evet fark eder giriş seviyesi işlemciler artık pin yapısına devam edilmeyen anakart, ram, ssd, çin malı dayanıksız kasa markasız psu sadece gibi şeyler 5070in olmuş oluyor ama geriye kalan parçaların çoğu ileriye dönük ve kartını besleyecek parçalar olmuyor özellikle o siteden bakmamanı tavsiye ederim.
5070 olsa iyi olur ama dediğim gibi bütçe 50-60k. Görüntüsü umrumda değil bu fiyata alabileceğim en iyi sisteme bakıyorum. Diğer parçalarla uyumlu olması için ekran kartını kısmam gerekli mi, en iyi ne alınabilir?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-16gb-rams.html bir konudan bu sistemi gördüm güzel duruyor. Ram'i de ileride 32'ye yükseltebilirim

Son düzenleme:

Aynı sistem 2 ay önce gamergende satıştaydı yarın akşam karne indirimleri başlıyor istersen bekleyip oradaki sistemlere de göz atabilirsin ayrıca birebir bu sisteminde youtubede inceleme videosu var izleyip kafanda soru işareti olan konuları aydınlatabilirsin. Diğer parça kısma konusunda sistemin kasa, ram, ssd ve ekran kartı gayet güzel ancak işlemci ve anakarat soru işareti ama sistemin tek tek fiyatına da bakarsan 13bin tl gibi bir indirim söz konusu değerlenedirebilir. O yüzden testlerine bakıp seni tatmin ediyorsa alabilirsin ileride pişman olursa aynı sistemi çok masraflı olmadan am5 platformuna da taşıyabilirsin ve de en önemlisi hangi çözünürlükte oyun oynayacaksın.

doğru düzgün bütçe söyle sen biz sana toplarız pc ni başta 50 60k diyon sonra 100k çok fark var arada düzgün bi bütçe vermen lazım önce

doğru düzgün bütçe söyle sen biz sana toplarız pc ni başta 50 60k diyon sonra 100k çok fark var arada düzgün bi bütçe vermen lazım önce
100 bin demedim. aynı ekran kartı olan oem paketlerden 100 bine de var. aradaki fark çok etkiler mi onu soruyorum

Anladım 2k monitor düşünceniz olması mantıklı seçim ancak monitör örneğiniz çok kötü maalesef 1 milyar renk yok pivot değil parlaklık ayarı daha iyi olabilir hdr 400 yok ekteki gibi daha güncel monitörlere bakabilirsiniz ben basit adamım csde 300 hz lazım diyorsanız tercih edebilirsiniz.

Bu monitör 10-15 bin fiyat aralığında en iyisi mi yani? aradaki 100 hz farkı veya renk kalitesi farkı ne kadar fark edilebilir. Hoparlör olmaması da kötü olmuş

Bu monitör 10-15 bin fiyat aralığında en iyisi mi yani? aradaki 100 hz farkı veya renk kalitesi farkı ne kadar fark edilebilir. Hoparlör olmaması da kötü olmuş
En iyisi diye bir şey yok en iyisi sizin ihtiyaçlarınızı karşılayandır ama çok daha işlevler ve iyi. Bir de hoparlör?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,567
Üyeler
197,498
Son üye
Slayerkhalifa
Geri