Lgs 2026 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Akşama elime çayımı centro muzlumu alıp geç kalan kimliğini unutan öğrencileri büyük bir keyif ile izlemeyi düşünüyorum
ben yks 2026 moda haftasını bekliyorum hocam , geç kalan herkes ünlü oluyor zaten 😂

Şahsen sözelin zor olduğunu düşünüyorum matematikten 2boş bıraktım fenide ya çok iyi yaptım yada çok kötü siz ne düşünüyosunuz?
sözelde ayetel kürsi sorusunu boş bıraktım onun dışında full matematiktede 1 yanlışım var galiba 485 falan bekliyom

+ olarak mebiler zaman kaybıydı

ben yks 2026 moda haftasını bekliyorum hocam , geç kalan herkes ünlü oluyor zaten 😂
Geç kalmaktan ziyade onada rağmen 5 dk kala yunus polisleri ayaklandıran 3 metre kapıdan 2 saniyede örümcek adam gibi tırmanan son 3 5 saniyede kapıdan içeri süzülerek taklalar atarak giren yetişenlerde çok iyi bi dahaki yılın sınavına kadar bile özellikle showda büyük bir keyifle izlenebilir açıkcası aynıları yksdede olacak onuda büyük bir keyifle bekliyorum her yıl mistik senaryolar hiç şaşmaz

1781370113617.webp

6 yıl önce bizde heyecanlıydık 2020lgs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geç kalmaktan ziyade onada rağmen 5 dk kala yunus polisleri ayaklandıran 3 metre kapıdan 2 saniyede örümcek adam gibi tırmanan son 3 5 saniyede kapıdan içeri süzülerek taklalar atarak giren yetişenlerde çok iyi bi dahaki yılın sınavına kadar bile özellikle showda büyük bir keyifle izlenebilir açıkcası aynıları yksdede olacak onuda büyük bir keyifle bekliyorum her yıl mistik senaryolar hiç şaşmaz
kamera yoksa alıyorlar emin ol kendim gördüm kamera olunca mecburi almıyorlar

Alıntıyı görüntüle

aman aman işte geçen seneden beri beklediğim video gelmiş

aman aman işte geçen seneden beri beklediğim video gelmiş
Okul bile yanlış nasıl alsınlar bu senede bu çıkmış durumlar dahada eğlenceli

2sene sonra muhtemelen lgs kalmaz
KGS olur o

sözelde ayetel kürsi sorusunu boş bıraktım onun dışında full matematiktede 1 yanlışım var galiba 485 falan bekliyom
Hangi lise hedefin

Alıntıyı görüntüle

Ben çalışmadan girdim birde sayısal bölüm de 1 soru işaretliydi sadece çalışsam benimde böyle bir sıralamam olurdu 52 boş bıraktım 3,5 salladım çıktım yoksa benimde böyle sıralamam olurdu da artık yksye hedefliyim

bu sabah bende heyecanlıydım :')
Kuruyemiş dağıttılar mı

Son düzenleme:
KGS olur o

Hangi lise hedefin

Ben çalışmadan girdim birde sayısal bölüm de 1 soru işaretliydi sadece çalışsam benimde böyle bir sıralamam olurdu 52 boş bıraktım 3,5 salladım çıktım yoksa benimde böyle sıralamam olurdu da artık yksye hedefliyim

Kuruyemiş dağıttılar mı
koç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,027
Üyeler
197,609
Son üye
Ernesto_