Bilgisayar Kasasındaki Parçaları Yeni Kasaya Montajlamak

toxicwimm

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni bir bilgisayar kasası alacağım şuanki kasamdaki parçaları yeni kasama tek başıma montajlıyabilirmiyim? Bilgisayarcılar bunun için 3.500TL para istiyor bende de o kadar bütçe yok kasa alacağım için fikirlerinizi merak ediyorum

Montajlarsın kanka video izleyerek yavaş yavaş yap. Boşuna 3500 vermeye gerek yok. (Kablolamada sıkıntı çekersin belki ama yapabilirsin)

Ben de yeni bir bilgisayae toplama aşamasındayım video izleyerek yapmayı planlıyorum

Yeni bir bilgisayar kasası alacağım şuanki kasamdaki parçaları yeni kasama tek başıma montajlıyabilirmiyim? Bilgisayarcılar bunun için 3.500TL para istiyor bende de o kadar bütçe yok kasa alacağım için fikirlerinizi merak ediyorum
3500 az para değil dün 3900e 1tb ssd sattılar. Kendin montajla o para ile bilgisayara yatırım yap bence.

3500 az para değil dün 3900e 1tb ssd sattılar. Kendin montajla o para ile bilgisayara yatırım yap bence.
İşte yapabilirsem öyle düşünüyorum çok para çünkü ama ne kadar zaman alır ve yapabilirmiyim emin değilim ondan fikir almak istedim hani dikkat etmem gereken bir kısım varmı YouTube da içerik bulamadım çünkü detaylı
Ben de yeni bir bilgisayae toplama aşamasındayım video izleyerek yapmayı planlıyorum
Montajlarsın kanka video izleyerek yavaş yavaş yap. Boşuna 3500 vermeye gerek yok. (Kablolamada sıkıntı çekersin belki ama yapabilirsin)

İşte yapabilirsem öyle düşünüyorum çok para çünkü ama ne kadar zaman alır ve yapabilirmiyim emin değilim ondan fikir almak istedim hani dikkat etmem gereken bir kısım varmı YouTube da içerik bulamadım çünkü detaylı
Detaylı pc toplama rehberi yaz kanka ben öyle baktım 1,2 videoya detaylı güzel anlatım var zaten tek sıkıntı psu’dan gelen kabloları toplamak gerisi basit

ne 3500 tl mi 🤯
kesinlikle 3500tl verilecek bir iş değil youtubedan izleyerek taş çatlasın 2 saatini alır

Çok zevkli bir iş keyfinle sakin sakin 2-3 saatte toplarsın

dostum hangi ilde olduğunu söyle bilen müsait arkadaş varsa yardımcı olur bence. kendin de toplayabilirsin ama ilk kez yapacaklar için zor gözükebilir. anakart bağlantılarını ve işlemciyi doğru takmak gerek

Dikkat etmen gereken tek kısım bence kabloları kasanın doğru deliğinden vermek. Ekran kartı sağ alttan, işlemci güç kablosu genelde sol üstte olur işlemcinin kablosunu sol üstten anakart sağdan falan filan onlara dikkat edersen kablolamada da sıkıntı çekmezsin karışık olmaz yani.

Çok zevkli bir iş keyfinle sakin sakin 2-3 saatte toplarsın

dostum hangi ilde olduğunu söyle bilen müsait arkadaş varsa yardımcı olur bence. kendin de toplayabilirsin ama ilk kez yapacaklar için zor gözükebilir. anakart bağlantılarını ve işlemciyi doğru takmak gerek
Hocam şimdi şöyle bi kaç defa fan takmışlığım yada ekran kartı sök çıkar yapmışlığım var yani bilemiyorum ne kadar yapabilceğimi

Hocam şimdi şöyle bi kaç defa fan takmışlığım yada ekran kartı sök çıkar yapmışlığım var yani bilemiyorum ne kadar yapabilceğimi
yeterli değil hocam onlar basit işlemler, yapamazsınız demiyorum ama zorlanırsınız. anakarta kablo bağlantılarını anakart kitapçığından bakarak yapmanız lazım. tabi ki önce işlemciyi ve ramleri taktıktan sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,724
Üyeler
197,542
Son üye
Cmancy
Geri