Bu Ram Alınır mı? Sizce ?

Reaksiyon skoru
22
selamlar. ddr4 sistemimi ddr5 e yukseltıyorum. suan ıslemcı anakart tamam sadece ram kaldı . sizce bu ram alınır mı. bundan 4 5 ay sonra aynı ramden alıp 32gb a yukseltebılırım.
bir de bu 4 5 aylık sure ıcersınde single kit ram ile oyun oynarken fps drop falan yer mıyım ?

tavsiyelerınız uzerıne bunu almaya karar verdım .

sistemim :
ryzen 5 7500f
asus prime b850m k anakart
1x16gb 6000mhz cl36 ram (olucak ins)
asus dual rtx 4060

Son düzenleme:
fena değil knk bende imzadaki sistemi aralıkta topladım aynı kafayla 10kya almıştım ramı şimdi 15k oldu alamıyorum :D 2. elinide bulamadım yakında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben pubg lol oynuyorum bi sıkıntı yaşamadım

sahibinden'den bakmanı öneririm bu fiyattan ram almak hiç mi hiç mantıklı değil.

Al gitsin kral ya.
Ram işinde 2.el önermiyorlar genelde ama ben öneririm zor bozulan bir parça. Galiba Ram'ler pahalı olduğundan sıfır alın diyorlar çünkü sen 2.el alınca o fatura ürünün sahibi olmadan pek bir işe yaramaz. Sen ürünü aldın 2.el olarak ama sahibi tam olarak sen değilsin gibi.

Ürün bozulduğu zaman faturada ismi yazan kişinin devre girmesi lazım. Garantiden gelen ürün adamın evine gidiyor. 2.el Ram aldıktan sonra satıcıyla bağı koparmamak lazım.

hocam bnm tavsiyem 0 faizli kredi çekip (yeni müşterilere özel kampanyalar var) 2. el güzel performanslı ram almanız

Ram işinde 2.el önermiyorlar genelde ama ben öneririm zor bozulan bir parça. Galiba Ram'ler pahalı olduğundan sıfır alın diyorlar çünkü sen 2.el alınca o fatura ürünün sahibi olmadan pek bir işe yaramaz. Sen ürünü aldın 2.el olarak ama sahibi tam olarak sen değilsin gibi.

Ürün bozulduğu zaman faturada ismi yazan kişinin devre girmesi lazım. Garantiden gelen ürün adamın evine gidiyor. 2.el Ram aldıktan sonra satıcıyla bağı koparmamak lazım.
Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum, ben Asus monitörü yollamıştım garantiye. İstisnası varsa bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,726
Üyeler
198,182
Son üye
celeste
Geri