Türknet İnternet İyi Midir?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,597
Gigafiber altyapım yok, Türk Telekom altyapısında ayda 900TL vermeye değecek kadar iyi mi? Alternatif firmaları sorduğumda pek iç açıcı yorumlar gelmedi.

Bir de yüksek hız kullanmak istersem ne kadar ekstra para veriyoruz ve ilk ay ücretsiz kampanyası için en yüksek hız paketini falan da ücretsiz kullanabiliyor muyum yoksa düşük hızlarda mı geçerli o kampanya?

Kullananların yorumunu da merak ediyorum.

Türknet te tek fiyat politikası var. Eğer kendi altyapıları varsa kaçırma, diğer türlü çok bi esprisi olmuyor.

Gigafiber altyapım yok, Türk Telekom altyapısında ayda 900TL vermeye değecek kadar iyi mi? Alternatif firmaları sorduğumda pek iç açıcı yorumlar gelmedi.

Bir de yüksek hız kullanmak istersem ne kadar ekstra para veriyoruz ve ilk ay ücretsiz kampanyası için en yüksek hız paketini falan da ücretsiz kullanabiliyor muyum yoksa düşük hızlarda mı geçerli o kampanya?

Davet Kodu İstersen Atarım Hocam Ben Yıllık Alıyorum Daha İyi Oluyor :)

Ben zamanında ttnet kullanıyordum çok zam gelince türknet daha ucuz diye ona geçeyim demiştim. Altyapı aynı olduğu için internet hızı aynıydı, sadece ttnet çakallık yapıyordu yavaş yavaş internetin hızını kısıyordu destek hattını arayınca kontrol sağlıyorum falan filan diyordu tekrar hız yükseliyordu. Bende zaten 6mbps vardı onu bile kısıyorlardı. Turknete geçince zamanla yavaşlama gitti. Sonra 1000mbps altyapı geldi 4-5 yıldır kullanıyorum memnunum. İnternette sıkıntı olunca destek taleplerinede dönüyorlar. Altyapın maks ne veriyorsa türknette o hızı veriyor zaten

Ben Ağustos 2025'ten beri kendi altyapısıyla Türknet kullanıyorum. Memnunum.

Ben zamanında ttnet kullanıyordum çok zam gelince türknet daha ucuz diye ona geçeyim demiştim. Altyapı aynı olduğu için internet hızı aynıydı, sadece ttnet çakallık yapıyordu yavaş yavaş internetin hızını kısıyordu destek hattını arayınca kontrol sağlıyorum falan filan diyordu tekrar hız yükseliyordu. Bende zaten 6mbps vardı onu bile kısıyorlardı. Turknete geçince zamanla yavaşlama gitti. Sonra 1000mbps altyapı geldi 4-5 yıldır kullanıyorum memnunum. İnternette sıkıntı olunca destek taleplerinede dönüyorlar. Altyapın maks ne veriyorsa türknette o hızı veriyor zaten
Hizmet Kalitesi Olarak Türknet Önde Ama .

Turk telekom.zam.yapinca direkt turknete gectim kendi alt yapisi degil ama sorun yok. Simdi turk telekom.fiber geldi fark odemeden turk netli oldugum icin fiber hizmeti aliyorum 120 mbps falan veriyor. Yillik aliyorum pesine 6 taksit. Kendi alt yapisi olsa 1000mbps verir.

İnternet çok iyi müşteri hizmetleri rezalet.

Türknet senelik alıyorum 3 senedir memnunum harika yani 1000 hız alıyorum

Kod isteyene atarım sende 1 ay kazanırsın bende 💪

Her türlü fiyatlandırma 100 mbps olan standart paket için. Sen 1000 mbps paket alırsan onun ücretini ayrı olarak veriyorsun. Bende 1000 mbps kullanıyorum 599 ve 200 tl iki ayrı fatura geliyor. Bir sorun varsa sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,717
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri