5-6.5k Arası Psu Önerisi

msi dışında attığın hiçbir model sessiz değil yanlış hatırlamıyorsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaç watt lazım ayrıca, 750 mi 850 mi? sistem ne

GLS de, GL deki fan sesi sorunu çözülmüş mü

corsair gls kadar sessiz diye biliyorum diğerlerin çok inceleme bulamadım sistem şuan 5600+ 4070 psu yu ileriye dönük alıyorum ddr5 e geçerim 750 de yeter bence

bütçe sorunu da yok madem raijintek cratos 1000 watt yapıştır bence

850 de yeter tabi

GLS serisi sesli çalışan GL serisine alternatif olarak çok daha sessiz bir fan profili ile geliyor öyle yazıyor GL den gelen şikayetleri düzelterek çıkarmışlar
Biliyorum S serilerini bu yüzden çıkardılar da kimisi fan sesi azaldi ama Cw sesi çok diyorlar. Burada belki kullananlar yorumlar.
A750GL ve A850GL yi kullandim harbiden kafa ütülerdi sagolsunlar

bütçe sorunu da yok madem raijintek cratos 1000 watt yapıştır bence

850 de yeter tabi
ikiside çok güzel psular ama ses çıkarmaları korkutuyor şuan kullandığım fsp 550w lık psu bile bana çok sessiz geliyor psu sesi nedir bilmiyorum bunlarda ses sorunu var mıdır

abartıldığı kadar yok kesinlikle, ama enermax alan biri geçen gün video atmıştı bir tık sesli bence. raijintek daha mantıklı gibi.

@TaHao
bu arkadaş raijintek kullanıyor anlatır istiyorsa

abartıldığı kadar yok kesinlikle, ama enermax alan biri geçen gün video atmıştı bir tık sesli bence. raijintek daha mantıklı gibi.

@TaHao yetiş
ikiside çok güzel psular ama ses çıkarmaları korkutuyor şuan kullandığım fsp 550w lık psu bile bana çok sessiz geliyor psu sesi nedir bilmiyorum bunlarda ses sorunu var mıdır
evet attığım modelde ses sorununu biri bu formda da açmıştı hocam ama arkadaşın söylediğine göre çok çok sessiz bir ortamda diyor ancak duyarsınız yoksa kasanın fan sesi falan derken asla rahatsız eden bir ses yok diyor bende çok sese takılan biri değilim o yüzden.

indirim beklersen arada bir 850w kaliteli psu da düşüyor ama son karar olarak raijintek öneririm

indirim beklersen arada bir 850w kaliteli psu da düşüyor ama son karar olarak raijintek öneririm
hocam ses olayını saymaz isek tamamen kalite sağlamlık açısından hangisini önerirsiniz. Malum psu önemli konu eğer benim attığım kötü ise almayayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,183
Üyeler
197,633
Son üye
ogünatiye
Geri