Gene aynı tufaya düştüm galiba amazonda dey satıcı yollamış gibi kod açıp yollamıyır hayır amaç ne para sanada gelmiyor ki acıbademi basıp şapalağı vurcam o keleSatıcı cakal arkadaşlar kargoya verildi yazdığına inanmayın kargoya vermiyor
Bende amazondan aldım aradım şikayet ettim satıcıyı 12 haziranda aldım 16 haziran teslimat tarihi yazıyordu hala vermediler kargoyaGene aynı tufaya düştüm galiba amazonda dey satıcı yollamış gibi kod açıp yollamıyır hayır amaç ne para sanada gelmiyor ki acıbademi basıp şapalağı vurcam o kele
şakamı yapıyorsunuz onu bekliyorum ben kurmak içinBende amazondan aldım aradım şikayet ettim satıcıyı 12 haziranda aldım 16 haziran teslimat tarihi yazıyordu hala vermediler kargoya
peki macbook için çok pahalı olmadan bağananın bir toku var mıOyun için fark edebileceğiniz farklılıklar olacağını düşünmüyorum. Mac için ise zaten thanderbolt 4 maksimum 40Gbps yani 5000mbps sınırı var. Orası için de sizi kısıtlayan pek fazla bir şey olmaz.
M2 ssd’yi mac’e bağlamak için diyorsanız 40gbps olanlar pahalı biraz 4-5k civarı olması lazım. 10gbps olanları daha ucuza bulabilirsiniz.peki macbook için çok pahalı olmadan bağananın bir toku var mı
hocam 4300 aldım amazondan fakat kutuyu açtım uygunsa beşiktaştayımiade etmek istiyen varsa alabilirim 4000 den
10gbps tam performans verir miM2 ssd’yi mac’e bağlamak için diyorsanız 40gbps olanlar pahalı biraz 4-5k civarı olması lazım. 10gbps olanları daha ucuza bulabilirsiniz.
Teknik olarak dar boğaz yapacaktır. 1250mb/s yapar 10gbp/s.hocam 4300 aldım amazondan fakat kutuyu açtım uygunsa beşiktaştayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10gbps tam performans verir mi