- Reaksiyon skoru
- 18
- Bütçe
- 2300
Arkadaşlar klavye arıyorum manyetik fln fark etmez ama 75lik veya tkl gibi olursa çok güzel olur teşekkürler
Arkadaş aula f87 önermiş bende alacaktım ama son anda f108 aldım , çok memnunum ikisi de benzer klavyeler direkt alabilirsin harika.Arkadaşlar klavye arıyorum manyetik fln fark etmez ama 75lik veya tkl gibi olursa çok güzel olur teşekkürler
Hocam masamdan dolayı %100 klavye kullanamıyorum ama teşekkürler öneriniz içinArkadaş aula f87 önermiş bende alacaktım ama son anda f108 aldım , çok memnunum ikisi de benzer klavyeler direkt alabilirsin harika.
Değerlendiricem hocamAula 87 tkl aldım ben baya güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2570 tl https://www.akakce.com/arama/?q=Aula+F87+pro
Şu ana kadar hayır kablolu kablosuz kullanımı var ufak sesi güzel basma hissiyatı güzel yani baya memnunum şu anHocam masamdan dolayı %100 klavye kullanamıyorum ama teşekkürler öneriniz için
Değerlendiricem hocam
Hiç bir sıkıntıyla karşılaştınız mı
Yok hocam önerim %100 olan değilHocam masamdan dolayı %100 klavye kullanamıyorum ama teşekkürler öneriniz için
Değerlendiricem hocam
Hiç bir sıkıntıyla karşılaştınız mı
Hangisini aldınız hocam ben de şu modeli almak istiyorum da:Arkadaş aula f87 önermiş bende alacaktım ama son anda f108 aldım , çok memnunum ikisi de benzer klavyeler direkt alabilirsin harika.
Aynısını aldım hocam harika 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Tuşlar öyle bir yerleştirilmiş ki altındaki desteği açınca parmaklarım cuk oturuyor ve sesi çok güzel.Hangisini aldınız hocam ben de şu modeli almak istiyorum da:
Eskiden Aula f75 kullanıyordum sistemi sattım şimdi bunu gözüme kestirdim. Var mı bi sıkıntısı
Aldığınız renk buysa rgb açık değilken görebiliyor musunuz tuşların hangi harf olduklarını? Ve sizdeki switchlerin markası nedir? Cevaplar için de teşekkür ederim hocamAynısını aldım hocam harika 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Tuşlar öyle bir yerleştirilmiş ki altındaki desteği açınca parmaklarım cuk oturuyor ve sesi çok güzel.
Rica ederim hocamAldığınız renk buysa rgb açık değilken görebiliyor musunuz tuşların hangi harf olduklarını? Ve sizdeki switchlerin markası nedir? Cevaplar için de teşekkür ederim hocam
F75'te de aynı keycapslar ve aynı switch vardı beğenmiyordum zaten keycapsleri, bu keycapsleri de bayağı beğendim. Aklıma koydum ya bunu alacağım. Tekrardan teşekkürler hocam yardımınız içinRica ederim hocam, ben beyaz mavi ve siyah olanı aldım tuşlar saydam olmadığından dolayı renkler aşırı iyi durmuyor ancak 13-14 tane efekt var ve beni fazla fazla tatmin ediyor. Sen eğer bunu alacaksan tuşlar üste değil aşağıda gözüküyor yani bir tık daha görünüş odaklı
Reaper switch aldım ben çok tok ve kalın bir ses geliyor hoşuma gidiyor ancak greywood v3/v4 de gayet iyi.