Copiloth71
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam forumlarda baktim rx9070xt yok isiniyor fan bozuldu gibi seyler gordum benim her oyunda 4k ultra hd oynayayim gibi bir şeyim yok eu5 bannerlord cod falan oynarım ama almiskende rtx bir ekran karti almak istiyorum sizce rtx5070ti ekran kartli bir hazir sistem alsam ama 16gb ram oluyor 1-2 yıl icinde yanina 16gb daha ram alirim sizce bu mantiklimi ben cunku sonradan parca yukseltmekle falan ugrasmak istemiyorum birkere para verip sonra bidsha yukseltme yapmak istemiyorum nasil sizce boyle birsey yapayimmi rtx5070ti li bir sistem alip rami 1-2 yil icinde yukseltirim ha birde diyelim şöyle bir sistem alsam bu psu bu sisteme yetermi yoksa onuda 850w a yukseltmem mi gerek : https://app.hb.biz/w6CBPEwYc2FLYani burda 5060ti asla bir seçenek değil öncelikle onu bil. 16 gb daha ram için ekran kartından kısma. Sonradan tek kanal rami 10k ya alırsın ama bahsi geçen ekran kartlarına geçmek için 20k gibi masraf yapmak gerekecek. İki seçeneğin var 9070xt ve 5070. 5070 9070xt denginde bir kart değil anca 5070ti falan o da bütçeni aşar eğer ki rtx açarım dlss 4.5 kullanırım dersen 5070 alabilirsin ama saf güçte 9070xt ile yarışamaz. Ki amd tarafında da fsr desteğiyle oyunlar da çokça rahatlarsın. Bu iki kartta 2-4k oyunculuk aralığında seni üzmez uzun yıllar oynarsın. Bunları biraz araştırıp kendinin tam olarak ne istediğine karar vermen gerekir ayrıca da akşamki indirimlere bakarız tekrardan konu da buluşuruz.
Ekler
Son düzenleme: