Yks Sınavınız Nasıldı?

Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Ben olsam maç falan tamamen aklımdan çıkarır, sınavdan sonra tekrarını izlerdim.
Sabah maça kalkıp o yorgunluk ile ve potansiyel bir kötü sonuçta moral bozukluğu ile sınava girmek mantıklı olmayacaktır.

Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Ben olsam maç falan tamamen aklımdan çıkarır, sınavdan sonra tekrarını izlerdim.
Sabah maça kalkıp o yorgunluk ile ve potansiyel bir kötü sonuçta moral bozukluğu ile sınava girmek mantıklı olmayacaktır.
valla burdan bütün yarışmacı arkadaşları başarılar dilerim küçüklerimin anlında öperim , 2022 ayt 1232 sıralama yapmış biri olarak bende sizle sınava giricem sizi bu zor günde yalnız bırakmaz olmaz diye bende orda olucam

valla burdan bütün yarışmacı arkadaşları başarılar dilerim küçüklerimin anlında öperim , 2022 ayt 1232 sıralama yapmış biri olarak bende sizle sınava giricem sizi bu zor günde yalnız bırakmaz olmaz diye bende orda olucam
son tekrarları yapıyorum, tavsiyen varmı

çok zorlama en geç 12 de ders çalışmayı bırak , en geç 1 yada 2 de uyu yoksa uykusuzluktan stres yaparsın

Saldım şimdi iskoçya maçının ilk yarısını izler yatarım gibi. Sabah 9 da kalkarım son bi gözden geçirmece. Sonrasına bakıcaz

Abartmayın normal bir sınav gibi çözün nasipte varsa emeğinizi alırsınız.

türkçe bence hafif zor sosyal orta mat orta fen kolaydı

Ösym trolledi bizi sınav son birkaç yılın en kolay sınavıydı.

Boşverin sınavı mınavı şuraya geç kalanların videosunu atın.

Geri