🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı Am5 15.889 TL Amazon(9 Taksit)

Reaksiyon skoru
41
Geçen hafta hepsiburada üzerinden 15.999'a satılmıştı. sadece hb world carda 9 taksit avantajı vardı. Amazon bir tık daha ucuza indirmiş ve birçok karta 9 taksit imkanı mevcut. orta-üst segment bir anakart.
1782217327161.webp

1000083881.webp
bayiliyorum bu yapay zekaya hep beni destekliyor bu anakarti görünce tüh demiştim

9 taksitle miss gibi birde puan kampanyalarıda oluyor alınır

Anakartta bu fiyatlara çıkmanın mantığı ne

Anakartta bu fiyatlara çıkmanın mantığı ne
Yüksek hızlı depolama alanları sunması, yüksek seviyede usb çıkışların olması iyi bir ses kartının ve wifi kartının olması yüksek OC işlemlerinde gelişmiş faz sistemi sayesinde dengesizliğin olmaması. İyi pasif soğutma sayesinde üzerine takılan donanımların daha serin çalışabilmesi vesayire diye devam ediyor. Bende yakında buna geçmeyi düşünüyorum mesela. r9 9900 veya 9950x ile

GIGABYTE X870E AERO X3D

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Yüksek hızlı depolama alanları sunması, yüksek seviyede usb çıkışların olması iyi bir ses kartının ve wifi kartının olması yüksek OC işlemlerinde gelişmiş faz sistemi sayesinde dengesizliğin olmaması. İyi pasif soğutma sayesinde üzerine takılan donanımların daha serin çalışabilmesi vesayire diye devam ediyor. Bende yakında buna geçmeyi düşünüyorum mesela. r9 9900 veya 9950x ile

GIGABYTE X870E AERO X3D

Yani faso fiso

Senin için bir anlam etmiyor olabilir ama alıcısı var ve onlar içinde çok büyük öneme sahip oluyor. Eklemeyide unuttum X870E(Buradaki E takısı ile) GEN 5 destekli SSD takıldığından X16 portu x8 e düşmüyor(aslında çok ta fark eden bir durum olmasa da ) çünkü anakartın üzerinde 2 tane çip var.

Kullanım amacına göre değişir fakat X870 dahi olsa bir anakarta 15.000 vermek yerine paşalar gibi iyi vrm'li bir B850 alır geçerim.
Yine de güzel mobo

Son düzenleme:
Geri