🔥İndirim Pazarama'da 750 TL Hediye Çeki 500 TL!

elemin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,774

Bu çeki aldığımızda çek indirimin üstüne mi işliyor yoksa indirimsi fiyata mı işliyor

Aldim tesekkurler, Claude aboneligi icin en azindan ekstra indirim kazaniyoruz Apple dijital kod alip :D

direkt kullanılıyor mu indirimli fiyattan mı geçiyor bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı

Hediye çeklerine geçiyor mu?
Pazarama hediye kartı; Pazarama mobil uygulaması, www.pazarama.com ve Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama Online alışveriş platformlarında kullanılabilecek bir dijital kod olup; altın, dijital kod market ve enerji içeceği, bebek sütü hariç tüm kategorilerde, tüm satıcılarda geçerlidir. Hediye kartı kullanmak için ilgili kodun sepetim sayfasının sol üst köşesinde yer alan Kupon Kodu Ekle butonuna tıklanarak girilmesi yeterlidir. Geçerli bir kod girildiğinde indirim tutarı direkt sepete yansımaktadır.

Sanirim gecmiyor ama denemekte fayda var, yoksa da aksesuar falan alir gecerim ya :D

250 TL İndirim İçin 500 TL Fiyat Mı Ödeyeceğiz ?
Hocam indirimli üründe denedim şimdi onda da geçerli oldu yani bazı ürünler pazaramada diğer sitelere göre uygun olabiliyor eğer öyle bir ürün denk getirirseniz güzel fiyata denk gelebilir yani aşırı sıcak fırsat değil tabi ki

Hocam indirimli üründe denedim şimdi onda da geçerli oldu yani bazı ürünler pazaramada diğer sitelere göre uygun olabiliyor eğer öyle bir ürün denk getirirseniz güzel fiyata denk gelebilir yani aşırı sıcak fırsat değil tabi ki
Çok Mantıksız Hocam N11 Yeni Üyelikte 250 TL Altlimitsiz Kupon Veriyor :)

Pazaramada Arada Bir Altlimitsiz Kupon Sağlıyor + Troy İndirimi Filan Veriyor .

Geri