Aslında 250 lira indirim elde etmiş mi oluyorsun bununla?![]()
Pazarama
Hediye Çeki , Hediye Çeki fiyatları, Hediye Çeki modelleri Pazarama'da! Tıkla, Hediye Çeki ürünleri satın al.www.pazarama.com
İndirimsiz fiyattan işliyor diye biliyorum hocamBu çeki aldığımızda çek indirimin üstüne mi işliyor yoksa indirimsi fiyata mı işliyor
Yakın zamanda sistem değişmediyse kupon kodları indirimsiz fiyat üzerinden, hediye çekleri indirimli fiyat üzerinden işliyor.İndirimsiz fiyattan işliyor diye biliyorum hocam
Hediye çeklerine geçiyor mu?Aldim tesekkurler, Claude aboneligi icin en azindan ekstra indirim kazaniyoruz Apple dijital kod alip![]()
Hediye çeklerine geçiyor mu?
Pazarama hediye kartı; Pazarama mobil uygulaması, www.pazarama.com ve Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama Online alışveriş platformlarında kullanılabilecek bir dijital kod olup; altın, dijital kod market ve enerji içeceği, bebek sütü hariç tüm kategorilerde, tüm satıcılarda geçerlidir. Hediye kartı kullanmak için ilgili kodun sepetim sayfasının sol üst köşesinde yer alan Kupon Kodu Ekle butonuna tıklanarak girilmesi yeterlidir. Geçerli bir kod girildiğinde indirim tutarı direkt sepete yansımaktadır.
250 TL İndirim İçin 500 TL Fiyat Mı Ödeyeceğiz ?![]()
Pazarama
Hediye Çeki , Hediye Çeki fiyatları, Hediye Çeki modelleri Pazarama'da! Tıkla, Hediye Çeki ürünleri satın al.www.pazarama.com
Hocam indirimli üründe denedim şimdi onda da geçerli oldu yani bazı ürünler pazaramada diğer sitelere göre uygun olabiliyor eğer öyle bir ürün denk getirirseniz güzel fiyata denk gelebilir yani aşırı sıcak fırsat değil tabi ki250 TL İndirim İçin 500 TL Fiyat Mı Ödeyeceğiz ?
Çok Mantıksız Hocam N11 Yeni Üyelikte 250 TL Altlimitsiz Kupon VeriyorHocam indirimli üründe denedim şimdi onda da geçerli oldu yani bazı ürünler pazaramada diğer sitelere göre uygun olabiliyor eğer öyle bir ürün denk getirirseniz güzel fiyata denk gelebilir yani aşırı sıcak fırsat değil tabi ki