Yardım 25.000₺ Anakart Önerisi

Hocam ozaman haklısın zamanında 9. sınıfda istediğim kulaklığı almadılar diye bende içlenmiştim kuzenlerim her istediklerine sahipdi bende yoktu kasam pubg Mobili bile 50fps de anca oynatırdı kendime ozaman söz verdim kulaklık 3 4 tane alcam hergün birini kullancam diye.
Ama şunu bil hocam babam bana neden alamıyordu tüpçüydü dışardan baktığında adam kazanıyordur diyorsun değilmi evet
Ama o çakal kuızenlerimin babası bizim dükkandan 3 4km uzakda bizim dükkanın konumuna işletme olarak kendi işletmesinin telefıonunu koymuş bizi yakın bulup arayacakların hepsi onu arardı mesela.
Velası kelam yaşın kaç bilmem ben 19 um şuan ipleri elime aldım işimiz iyi Allaha şükür bazı şeyleri irdelemenide öneririm babam neden almadı diye mesela benimki azarlayıp almazdı ama işin içinde akşam için fasülye al diye mesaj atınca sadece o akşamı kurtarcak fasulyeyi alıp emekli olunca az bişey rahatlarım diyen babamın zaamanlarını hatırladıkça içim cız ediyor. Yani işin aslını bi bil derim konuya kendin dışında dışardan da genel çevresel etkilerle bak
Akrabalar harbiden yılan asla bir yere gelmeni istemezler, gece gece yazdıklarınızı okuyup hüzünlendim. Her şey gönlünüzce olur inşallah. @Arda Fisher adam 25k bütçe ayırmış en iyisini önerin yok hem performans hem göze hoş gelsin yeter. Sistemin hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanırsın inşallah.

Hocam o daha iyi de açıkçası hepsi fazlasıyla işini görecek zaten. Halihazırda alacağı bile ağır overkill. Sonuçta 1 bilemedin 2 tane ssd takacak hepsinin fazları fazlasıyla yeterli. 25k bile çok bence. Spesifik ihtiyaç yoksa 15k dan fazla çok verilmesi taraftarı değilim. O bütçelere de çok şık modeller vardır illaki ama ben X870-F alırdım bunlardan. 30k ya çıkılıyorsa tabii ki X870E-E daha iyi ama.
6 Ay Peşinat Ve Cash Back Var Her Türlü Karlı Alırsa Valla .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz İstese Çok Alternatif Olurdu .

Akrabalar harbiden yılan asla bir yere gelmeni istemezler, gece gece yazdıklarınızı okuyup hüzünlendim. Her şey gönlünüzce olur inşallah. @Arda Fisher adam 25k bütçe ayırmış en iyisini önerin yok hem performans hem göze hoş gelsin yeter. Sistemin hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanırsın inşallah.
Eyvallah üstadım saolasın. hayırlı geceler

Buda düşünülebilir ejderha motifindeki RGB çok şık duruyor bence https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCZXJ32B?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Hocam asus bakıyorum

Hocam X870-F daha iyi.
Hocam inanın meraktan soruyorum, Aradaki fark nedir? F modeli daha ucuz olmasına rağmen neden daha iyi? cahillikten soruyorum

Bu İkisindende İyi :)

Aylık 5K Kimseyi Zora Sokmaz Diye Düşünüyorum ?

Alıntıyı görüntüle

Hocam nasıl hesaplar yaptığımı bi bilseniz :D o 5k o kadar değerliki

Hocam asus bakıyorum

Hocam inanın meraktan soruyorum, Aradaki fark nedir? F modeli daha ucuz olmasına rağmen neden daha iyi? cahillikten soruyorum

5 Para Etmez Değeri ADSadsfsd :D

Buda bir seçenek mesela https://www.hepsiburada.com/asus-ro...1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.5.4

Hocam asus bakıyorum

Hocam faz olarak F modeli daha güçlü. SSD konusunda X870E modeli biraz daha esnek olduğu için o da pahalı.

Hocam Kasa Lian Li Sıvı soğutmada haftaya alacağım: ASUS ROG RYUO IV SLC 360 Mm modelini alacağım anakart asus olsun istiyorum o yüzden

Hocam birde ATX olursa ben büyük anakart seviyorum kasada büyük olduğu için
ooo ASUS ROG RYUO karar vermişsin ama ben demiştim erkek adam pembe seçer diye

Geri