120.000 TL Bütçe ile Kasa+Monitör Önerisi

jackarmis

80+
Reaksiyon skoru
22
Dostlar selam, konu açmadan önce yapay zekayla bir sistem toplamaya çalıştım fakat işin içinden çıkamadım. Bilgi sahibi kişilerin yönlendirmesine ihtiyacım var. Kasa+Monitör için bütçem 120 Bin TL. League of Legends oynuyorum ve LoL yayınları yapacağım Kick/Twitch üzerinden. O yüzden beni üzmeyecek bir bilgisayar olsun istiyorum. Monitörüm de bilgisayarım da çok iyi olsun istiyorum. Sizce bu bütçe ile itopya,gaminggen,incehesap gibi sitelerden hazır sistem mi almalıyım yoksa kendim mi toplamalıyım? Hazır sistemler bilirkişiler tarafından dizilince mantıklı geliyor ama fiyat ucuz olsun diye kötü marka parçalar pişman eder mi diye de düşünüyorum. Önerinize göre cevap verirseniz sevinirim. Zaman ayırıp yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler. Not: Bir önemi var ise kasanın sessiz çalışmasını istiyorum, sese hiç tahammülüm yok.

İncehesap olabilir fiyatlandırmalar genel olarak iyi gamingentr nin de bazı sistemleri iyi ama genel olarak fiyatlandırmalar kötü ve itopyadan kesinlikle uzak dur ve bence kendin toplamalısın 10k filan ucuza geldiği oluyor

Monitörler ile ilgili arkadaşlar yardımcı olur ama istersen ben sana bi sistem toplayayım 90k-100k arasına 5-6 yıl istediğin oyunları ve yayın yapabileceğin bir pc 20-30k lada bi oled monitör önerirler hem sende keyif alırsın oynayacağın oyunlardan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yada dersenki pc ye 100-110k arası bütçe ayır 10-15k ile monitör alıyım oled şart deil oda olur

İncehesap olabilir fiyatlandırmalar genel olarak iyi gamingentr nin de bazı sistemleri iyi ama genel olarak fiyatlandırmalar kötü ve itopyadan kesinlikle uzak dur ve bence kendin toplamalısın 10k filan ucuza geldiği oluyor

Monitörler ile ilgili arkadaşlar yardımcı olur ama istersen ben sana bi sistem toplayayım 90k-100k arasına 5-6 yıl istediğin oyunları ve yayın yapabileceğin bir pc 20-30k lada bi oled monitör önerirler hem sende keyif alırsın oynayacağın oyunlardan

Yada dersenki pc ye 100-110k arası bütçe ayır 10-15k ile monitör alıyım oled şart deil oda olur
İncehesap hazır sistem önerine, kendin toplamana, monitör önerine her şeye açığım. Yardım edersen çok makbule geçer. Almışken en iyisi olsun istiyorum bütçeme göre. Bu bütçe ile de sağlam bir pc dizileceğini düşünüyorum bilgim olmasa da.

Buradakiler diyecek ki 3 ay ugras, gecenin 2sinde 3unde indirime girecek parca bekle, tek tek alsan ucuz olur falan diye de ugrasilir mi sen karar ver.
Dersen ki sen olsan ne yaparsın, bende 120bin odeyecek param ve axess kartim varsa n11'den Game Garaj Titan S15 R7-7800X3D 32 GB 1 TB SSD RTX5080 Dos Oem Paket Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Sunu 113e 9 taksit alir, zaten valo cs oynayacaksam da alirim 15binre 4k 160 320hz ips bir sey bana yeter.

Sen nasıl uygun görüyorsan, şöyle olsun böyle olsun diyecek kadar bilgiye sahip değilim. Oled ne bilmiyorum bile. :D

Sen nasıl uygun görüyorsan, şöyle olsun böyle olsun diyecek kadar bilgiye sahip değilim. Oled ne bilmiyorum bile. :D
Usta youtube a oled vs ıps panel monitör yaz youtube shortsa renk farklarını kıyaslıyorlar anlarsın :D

Buradakiler diyecek ki 3 ay ugras, gecenin 2sinde 3unde indirime girecek parca bekle, tek tek alsan ucuz olur falan diye de ugrasilir mi sen karar ver.
Dersen ki sen olsan ne yaparsın, bende 120bin odeyecek param ve axess kartim varsa n11'den Game Garaj Titan S15 R7-7800X3D 32 GB 1 TB SSD RTX5080 Dos Oem Paket Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Sunu 113e 9 taksit alir, zaten valo cs oynayacaksam da alirim 15binre 4k 160 320hz ips bir sey bana yeter.
%100 Saygımla söylüyorum n11 veya böyle çok popüler olmayan satıcılardan bedava olsa almam. Ama saydığım sitelerden önereceksen kulağıma küpe yaparım tavsiyeni. Bana da 1 tık daha mantıklı geliyor hazır sistem.

Usta görüyorum herkeze bunu öneriyon da o kadar iyi bişey deil bu ya allah için rtx 5070 alacak eleman iş için kullanacak tek slot ram 7800x3d ve rtx 5080 gibi maynak gibi bişey öneriyorsun adamın bütçesini ayrıca 23k aşıyor

Ayrıca bu forumdaki adamda yayın yapıcam diyo 1tb ssd tek slot ram cl36 bide anakartda iyi deil

%100 Saygımla söylüyorum n11 veya böyle çok popüler olmayan satıcılardan bedava olsa almam. Ama saydığım sitelerden önereceksen kulağıma küpe yaparım tavsiyeni. Bana da 1 tık daha mantıklı geliyor hazır sistem.
Usta sen baktınmı oled ve ips in arasındaki farka

Usta görüyorum herkeze bunu öneriyon da o kadar iyi bişey deil bu ya allah için rtx 5070 alacak eleman iş için kullanacak tek slot ram 7800x3d ve rtx 5080 gibi maynak gibi bişey öneriyorsun adamın bütçesini ayrıca 23k aşıyor
Kral cok mantikli degil mi yav. 120bin bütçeye 5080li sistem, ki o 90 diyen alacak ince hesapta 3 taksite. 3 taksit 9 bine 5070li rx9070xtli yerine 9 taksit 113 ayni sey

Kral cok mantikli degil mi yav. 120bin bütçeye 5080li sistem, ki o 90 diyen alacak ince hesapta 3 taksite. 3 taksit 9 bine 5070li rx9070xtli yerine 9 taksit 113 ayni sey
Ben 5070 aldim, bu içimde cok kaldi.

Ben 5070 aldim, bu içimde cok kaldi.
Değil tabii ki kral senin topladığın sistem oyun odaklı fiyat performansı iyi

Ama forumda adamlara öneriyorsun ama adamların arayışı biri iş odaklı ai odaklı sistem biri yayın odaklı tabikide mantıklı deil özellikle cl36 ramda patladım gecikme süresi köt

İyi değil bence ya, monitör neredeyse kasayla aynı fiyat. Bütçem var. Daha iyi şeyler almak istiyorum. 16 GB rami napayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri